Ποδόσφαιρο

Ο λόγος για πρωταθλητισμό φέρνει και τις ανάλογες (τελευταίες) κινήσεις

Το ρόστερ του θέλει να “κλείσει” ο Άρης, ο οποίος (φαινομενικά) θα κινηθεί για συνολικά τρεις (συμπεριλαμβανομένου του Ενκουλού) κινήσεις, με τον Νικολάς Ενκουλού να…δείχνει τον δρόμο.

Μόλις χθες (Πέμπτη 18 Αυγούστου) ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, προχώρησε σε δηλώσεις αναφορικά με την έναρξη του πρωταθλήματος, λέγοντας πως ο Άρης έχει το καλύτερο ρόστερ της σύγχρονης ιστορίας του και δείχνει πως οι εναπομείναντες κινήσεις θα είναι ανάλογες και των υπολοίπων.

Ο Νικολάς Ενκουλού, ένα μεγάλο όνομα για τα ελληνικά δεδομένα με παρελθόν σε μεγάλα πρωταθλήματα και ομάδες βεληνεκούς, έρχεται να πλαισιώσει τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς στα στόπερ, κάνοντας τον Άρη μια από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος σε αυτή τη θέση.

Η κίνηση του Ενκουλού, δείχνει πως και οι υπόλοιπες κινήσεις θα είναι ανάλογου επιπέδου, παρά τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τον Άρη να συνεχίζει να στοχεύει όσο υψηλότερα μπορεί.

Οι άνθρωποι της ομάδας, δουλεύουν πάνω στις τελευταίες κινήσεις που θα “κλείσουν” το ρόστερ του Άρη, το οποίο θα έχει το μεγαλύτερο βάθος που είχε ποτέ με ισάξιους ποδοσφαιριστές στο μεγαλύτερο ποσοστό των θέσεων, γεγονός που φέρνει έναν…ευχάριστο πονοκέφαλο στον τεχνικό της ομάδας, Χερμάν Μπούργος.

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button