Μπάσκετ

O Καστρίτης είχε δίκιο…

Μόνο στήριξη σε αυτόν τον Άρη

Ναι, μια εντός έδρας ήττα στο Παλέ πάντα “πονάει”. Ναι, ο Άρης δεν ήταν καλός απέναντι στον Κολοσσό. Ωστόσο, τα δεδομένα ήταν και θα παραμείνουν ίδια, μετά το ματς κόντρα στους Ροδίτες. Ο Άρης γνώριζε πως θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα στα πλέι οφ, ακόμη και να κέρδιζε το Σάββατο. Ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε χθες στις υπερβάσεις που έκανε η ομάδα στην διάρκεια της χρονιάς και δεν έχει άδικο. Αρκετές φορές, ο Άρης “έπιασε” το ταβάνι του.

Δεν είναι εύκολο να υπάρχει σταθερότητα όλη τη χρονιά, ειδικά με διάφορα θέματα τραυματισμών να ταλαιπωρούν την ομάδα. Είπε και κάτι άλλο ο Καστρίτης. Οτι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να “σβήσει” το πόσο έχουν παλέψει οι παίκτες του. Εχει δίκιο και σε αυτό. Δεν ήταν καθόλου εύκολη η διαχείριση των δυο αγώνων ανά εβδομάδα και γενικότερα η ανάγκη να βρίσκεται… ψηλά σε δυο διοργανώσεις.

Κάποια στιγμή, θα προέκυπταν και “ανορθογραφίες”. Το να έχεις κάποιες κακές εμφανίσεις, είναι κάτι που δεν μπορείς να το αποφύγεις. Χθες, υπήρξε αυτή απέναντι στον Κολοσσό, η οποία επί της ουσίας δεν κοστίζει βαθμολογικά. Το θέμα, τώρα, είναι τα πλέι οφ. Εκεί θα παιχτούν όλα… Ο Άρης δεν βρίσκεται στην καλύτερή του περίοδο, αλλά έχει ποιότητα και αυτή η ομάδα στην παρούσα φάση χρειάζεται στήριξη…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button