Ποδόσφαιρο

Ο Φοιρός θυμάται τα παιχνίδια με Πλατινί και Ρόσι

Ο Γιώργος Φοιρός βρέθηκε πριν από μερικές μέρες στο χωριό Εμ. Παπάς για το φιλικό των Βετεράνων του Άρη με την τοπική ομάδα.

Ο ίδιος μιλώντας στο “Σερραϊκόν Θάρρος” αναφέρθηκε στην εμπειρία της αναμέτρησης με μεγάλες μορφές του Ευρωπαϊκού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου (Ρέπ, Πλατίνι, Ρόσι) και τόνισε τα εξής:

“Πραγματικά ήταν πολύ ωραία, οι αναμνήσεις γυρνούν κάθε φορά που είμαστε στα γήπεδα και μέσα από τις παλιές φωτογραφίες και τα βίντεο της εποχής κρατάμε τις στιγμές εκείνες. Ήταν πολύ όμορφα χρόνια, όχι γιατί ήταν χρόνια της νιότης μας αλλά γιατί τα γήπεδα ήταν γεμάτα. Νοιώθω ικανοποιημένος όταν τα θυμάμαι, τα λέμε στα παιδιά και τα εγγόνια μας. Είμαι γεμάτος όταν τα θυμάμαι.

Τώρα για την ουσία του τι κρατάμε από εκείνη την εποχή σας θα σας πω ότι στεκόμασταν μπροστά σε αυτούς τους παίκτες γιατί υπήρχε πλούσιο ταλέντο. Είμασταν πίσω σε θέματα εκγύμνασης και τακτικής. Αν αγωνιζόταν σήμερα ο Δεληκάρης, ο Κούδας, ο Χατζηπαναγής, ο Μίμης Παπαϊωάννου και πολλοί άλλοι θα αγωνιζόταν στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button