Ποδόσφαιρο

Ο Αυγενάκης παρουσιάζει τη σύνθεση της νέας ΕΕΑ

Η ΕΕΑ περνάει στα χέρια της κυβέρνησης. Την Τρίτη 16/11 το πρωί θα παρουσιάσει στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλή, τη νέα Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Τα μέλη της Επιτροπής, η θητεία των οποίων έληξε στα τέλη του προηγούμενου μήνα, θα αντικατασταθούν. Το μοναδικό πρόσωπο που θα παραμείνει είναι ο νυν πρόεδρος Νίκος Τζουλάκης που είναι και κουμπάρος του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Όλα τα υπόλοιπα μέλη της ΕΕΑ θα αντικατασταθούν έπειτα από άνωθεν εντολή από την κυβέρνηση.

Είναι άγνωστο αν ο υφυπουργός Αθλητισμού παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσει τα πρόσωπα που απαρτίζουν την ΕΕΑ.

Η ενημέρωση από τη Βουλή:

Τρίτη 16/11/2021 – Κοινοβουλευτικές Επιτροπές

  1. 09.30 Αίθουσα «Προέδρου Αθανάσιου Τσαλδάρη»

Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

Ακρόαση από τα μέλη της Επιτροπής σύμφωνα με το άρθρο 43α του κανονισμού της Βουλής και την παρ. 4 του άρθρου 77 του ν.2725/99, όπως το άρθρο αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 3 του ν.4809/2021 (Α102) των προτεινόμενων τακτικών μελών, από τον υφυπουργό Αθλητισμού και Αθλητισμού κ. Ελευθέριο Αυγενάκη, για διορισμό στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και διατύπωση γνώμης της Επιτροπής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button