Μπάσκετ

Ο Άρης παρών στα περίπτερα της Midea και του Ομίλου Τουρνικιώτη, στην Έκθεση Climatherm (pics)

Οι λεπτομέρειες

Οπως είχαμε αναφέρει, στα περίπτερα της Midea και του Ομίλου Τουρνικιώτη, αναμενόταν να βρεθεί ο Βασίλης Τολιόπουλος. Ο αρχηγός του Άρη υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τους επισκέπτες της έκθεσης, με την ΚΑΕ να ενημερώνει:

“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, εκπροσωπούμενη από τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Τολιόπουλο και τον Διευθυντή Μάρκετινγκ και Εμπορικής Πολιτικής, Κανέλλη Παρταλίδη, έδωσε το «παρών» στα περίπτερα της Midea και του Ομίλου Τουρνικιώτη, στην Έκθεση Climatherm 2024, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan.

Στη διάρκεια της επίσκεψης αυτής, ο Βασίλης Τολιόπουλος απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και τις προσωπικές του επιδόσεις και φιλοδοξίες, ενώ ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, έκανε μια σύντομη αναδρομή της μέχρι τώρα συνεργασίας των δύο οργανισμών, επισήμανε την ισχυρή θέση του Ομίλου Τουρνικιώτη στην ελληνική αγορά και την εντυπωσιακή παρουσία της Midea στο Fortune 500, με την εταιρεία να καταλαμβάνει την 245η θέση!

Ακολούθησαν κληρώσεις με δώρα, φανέλες και κασκόλ της ομάδας με την υπογραφή του Βασίλη Τολιοπούλου και προσκλήσεις στις court side seats για τους προσεχείς εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο αρχηγός της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τους επισκέπτες της έκθεσης, ενώ είχε και σύντομη συζήτηση με την Πρόεδρο του Ομίλου Τουρνικιώτη, Κάλυ Τουρνικιώτη και τον μέλος του Δ.Σ., Χαράλαμπο Μόσχο”.

Δείτε το photostory της εκδήλωσης, στη σελίδα της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea στο Facebook.

climatherm14
climatherm11

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button