Ποδόσφαιρο

“Ο Άρης μας ταλαιπώρησε, όμως βρήκαμε τον τρόπο…”

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είπε: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Παίξαμε ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αμύνεται καλά. Αξίζαμε τα γκολ που βάλαμε. Δικαίως προηγηθήκαμε, στη συνέχεια ο Άρης έκλεισε τους διαδρόμους και μας πίεσε, αλλά σε εκείνο το σημείο παρουσιάσαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο μας. Αν μπορούμε να βρούμε κάτι αρνητικό, είναι η έλλειψη ευστοχίας»”.

Για το διάστημα που ο Άρης θα μπορούσε να προηγηθεί: “Παίξαμε με μία ομάδα που έχει δυναμική. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι. Ακόμα και όταν δεχθήκαμε το γκολ, βρήκαμε τις λύσεις. Υπήρχαν στιγμές που ο Άρης μας έκλεισε και μας ταλαιπώρησε, όμως βρήκαμε τον τρόπο να περάσουμε τη μπάλα μπροστά”.

Για τους τραυματισμούς των Ρέτσου και Φορτούνη: “Είναι λογικό κάποιοι παίκτες να βγαίνουν με ενοχλήσεις μετά από τόσα δύσκολα παιχνίδια. Γι’ αυτό έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ. Σήμερα ένα από τα κλειδιά ήταν η στήριξη του κόσμου, γιατί μας έδωσε δύναμη τη στιγμή που ο Άρης πίεζε. Τους ευχαριστούμε πολύ για την βοήθειά τους. Είναι σημαντική η νίκη μας και η στιγμή που ήρθε μετά από τόσα δύσκολα παιχνίδια είναι σημαντικό να βλέπουμε ότι η ομάδα μπορεί και αποδίδει έτσι”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button