Μπάσκετ

Νετζήπογλου: «Αδικούμε τους εαυτούς μας»

Κακό ξεκίνημα έχει κάνει η Εθνική Νέων Ανδρών που γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20.

«Ε, καλά είμαι… Ξέρω κι εγώ…» Οι πρώτες κουβέντες του Όμηρου Νετζήπογλου, ίσως είναι και οι πιο ενδεικτικές. «Είχαμε πολλά κενά διαστήματα», σχολιάζει ο Έλληνας γκαρντ και συνεχίζει: «Παίζουμε με δύναμη, δίνουμε το 100% και κάποια στιγμή κάποια κενά διαστήματα είναι αυτά που μας ρίχνουν πάλι πίσω στο σκορ».

Για τον Νετζήπογλου είναι θέμα συγκέντρωσης: «Πιστεύω πως πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Έχουμε δείξει πως όταν είμαστε καλά αμυντικά όλα πηγαίνουν καλύτερα. Το εκμεταλλευόμαστε με τον τρόπο που πρέπει και λειτουργούμε καλύτερα και επιθετικά και παίρνουμε κεφάλι στο σκορ».

Όσο για την ομαδικότητα και την εικόνα που δείχνει η Εθνική Ομάδα ο Νετζήπογλου είναι ξεκάθαρος: «Το έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό και παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε και θα γινόμαστε ακόμη καλύτεροι. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι κοιτάξουμε τον αυριανό αγώνα, να δείξουμε χαρακτήρα και αντίδραση και να πάρουμε μια νίκη την οποία χρειαζόμαστε και βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά».

Ο ίδιος με τους συμπαίκτες του συζητούν, μιλάνε, αναζητούν κι αυτοί τις αιτίες και κυρίως αυτά που μπορεί ο καθένας από την πλευρά του να κάνει καλύτερα: «Τι σκεφτόμαστε; Ότι αδικούμε τους εαυτούς μας. Φτάνουμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε, παίρνουμε το προβάδισμα και μετά απλά αδικούμε τους εαυτούς μας. Είναι κάτι που πρέπει να σταματήσουμε άμεσα και να πάμε για τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button