Ποδόσφαιρο

Να “ρίξει” τα λάθη: “Έγραψε” 101 σε δύο ντέρμπι

Η βελτίωση που… πρέπει να έχει σήμερα ο Άρης απέναντι στον Ολυμπιακό

Μια κατηγορία στην οποία ο Άρης μειονεκτούσε έναντι του Ολυμπιακού στο κυριακάτικο ντέρμπι, ήταν τα λάθη. Οι “κίτρινοι” τελείωσαν τον αγώνα με 51 λάθη ενώ οι “ερυθρόλευκοι” είχαν 37 λάθη (σ.σ. 14 λιγότερα) στο ματς. Αυτή η επίδοση των 51 λαθών ήταν παρόμοια με εκείνη στο ματς με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα. Στο παιχνίδι που είχε γίνει στις 4/1, ο Άρης είχε 50 λάθη.

Κάποια εξ αυτών, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, αποτέλεσαν αφορμή προκειμένου να δημιουργηθούν επικίνδυνες προϋποθέσεις για γκολ από πλευράς των “ασπρόμαυρων”. Με λίγα λόγια, στα δύο πρόσφατα ντέρμπι απέναντι σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, οι παίκτες του Πάρντιου “έγραψαν” 101 λάθη.

Και καλούνται να βελτιωθούν στον συγκεκριμένο τομέα, “ρίχνοντας” τον αριθμό λαθών στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Στα δύο τελευταία εκτός έδρας ντέρμπι “εμφανίστηκαν” λάθη είτε μεσοαμυντικά, είτε σε επιλογές που αφορούσαν το επιθετικό κομμάτι και στον τομέα των λαθών ο Άρης θα πρέπει να είναι ιδιαίτερο προσεκτικός στο σημερινό παιχνίδι, αφού πολλές φορές τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button