Ποδόσφαιρο

Να μην γίνουν… καρναβάλι

Ειδικό σχέδιο μέσα στον γενικό σχεδιασμό καταρτίζεται από την Ασφάλεια της Πάτρας, γιατί το σαββατόβραδο της κορύφωσης των Καρναβαλικών εκδηλώσεων, στην Πάτρα, συμπίπτει με το ποδοσφαιρικό ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού.

Οι αρχές ασφαλείας γνωρίζουν ότι εξάπτονται τα οπαδικά πάθη, ακόμη και μακριά από την πόλη (Πειραιά) κι ως εκ τούτου, το «μαρκάρισμα» της Ασφάλειας Πάτρας στα στέκια οργανωμένων οπαδών των δύο ομάδων, στην Πάτρα, θα είναι πολύ στενό προ, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα.

Ειδικότερα, θα δοθεί έμφαση στη λήψη «αθέατων» μέτρων επιτήρησης συγκεκριμένων προσώπων, που στο παρελθόν έχουν «πρωταγωνιστήσει» σε επεισόδια ή έχουν λάβει μέρος σε «καταδρομικές» επιθέσεις σε βάρος Γραφείων που διατηρούν οι Σύνδεσμοι Οπαδών, αλλά και σε κάψιμο οχημάτων, σπάσιμο βιτρινών καταστημάτων κ.λπ.

loading...

Οι εντολές στους αστυνομικούς είναι σαφείς: «Μηδενική ανοχή και αντιμετώπιση κάθε απόπειρας, για φασαρίες εν τη γενέσει τους, για να αποτραπεί η συνύπαρξη οπαδών με καρναβαλιστές και επισκέπτες…»!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button