Ποδόσφαιρο

“Να είναι δίπλα μας για πολλές σεζόν ακόμη ο Κουέστα”

Τι είπε ο Μπράμπετς

Ο Τσέχος ανέφερε:

Για το τι σημαίνει αυτός ο βαθμός: “Μας δινει αυτοπεποίθηση αυτός ο βαθμός. Προερχόμασταν από πολλά άτυχα αποτελέσματα, οπότε αυτός ο βαθμός είναι σημαντικός για εμάς”.

Για το ότι ο Άρη έδειξε μια ισορροπία στο παιχνίδι του: “Ημασταν εστιασμένοι σε αυτό. Θέλαμε να παίξουμε ολόκληρο το παιχνίδι καλό γιατί είχαμε μόνο κάποια καλά ημίχρονο. Το τέρμα που πετύχαμε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ήταν κλειδί για εμάς”.

Για τον Μορόν και αν μπορεί να τερματίσει 1ος σκόρερ στη Super League: “Μπορεί να τα καταφέρει. Αυτός που μπορεί να τον υποστηρίξει, είναι οι εξτρέμ. Οχι, οι αμυντικοί. Προσπαθούμε όλοι να τον βοηθήσουμε. Πιο δύσκολο είναι να είσαι πρώτος σκόρερ στον ΑΡΗ παρά στον Ολυμπιακό”.

Για το ότι πλέον Κουέστα είναι ο ξένος με τις περισσότερες συμμετοχές στον Άρη: “Δεν μας νοιάζει τόσο αυτό. Μας νοιάζει να είναι δίπλα μας για πολλές σεζόν ακόμη και να βοηθάει την ομάδα”.

Για το μέλλον του στον Άρη και ότι δείχνει πως θα συνεχίσει: “Εχω συμβόλαιο, οπωσδήποτε…”.

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις, ο Τσέχος είπε ελληνικά: “Συγγνώμη για τα αγγλικά, μετά θα μιλήσω ελληνικά. Σήμερα είμαι κουρασμένος, είμαι πτώμα…”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button