Ο Άντονι Ντέιβις αποθέωσε τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα, αναγνωρίζοντάς τον ως έναν από τους αγαπημένους του παίκτες στο NBA.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα τρελαίνει κόσμο στο ΝΒΑ φέτος και έχει κάνει τους φίλους των Σπερς να ονειρεύονται ακόμα και πρωτάθλημα. Ένας φαν του είναι και ο Άντονι Ντέιβις που πλέον αγωνίζεται στους Γουίζαρντς, αλλά στα καλά του χρόνια ήταν ένας εκ των κορυφαίων ψηλών στη λίγκα και πήρε πρωτάθλημα με τους Λέικερς στη… φούσκα του Ορλάντο.
O Unibrow αποθέωσε τον Γάλλο σταρ και αποκάλυψε πως πάει πολύ νωρίς για ύπνο, όταν την επόμενη μέρα πρέπει να τον αντιμετωπίσει.
«Αυτά που κάνει είναι μη ρεαλιστικά, ο ψηλότερος που έχουμε δει να κάνει τέτοια πράγματα είναι ο KD. Όταν παίζω εναντίον του σκέφτομαι, “Πρέπει να πάω για ύπνο στις 9 η ώρα φίλε, γιατί θα είναι μάχη”. Ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες που πρέπει να παρακολουθώ σίγουρα», ήταν τα λόγια του στο «The Draymond Green Show».


