Ποδόσφαιρο

Μπιλίρης στο “Yellow Radio 101.7”: «Εμείς κάναμε γνωστή τη θέση μας και δε συμμετείχαμε σε εντάσεις»

Στην εκπομπή “Yellow News” με τον Δημήτρη Οσσανλή φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Παναγιώτης Μπιλίρης, όπου και μίλησε για τη χθεσινή συνεδρίαση των «6» στα γραφεία της ΕΠΟ.

Για τη χθεσινή συνάντηση:

«Ενημερώθηκα από τον κύριο Καρυπίδη λόγω της απουσίας του ότι θα εκπροσωπήσω εγώ την ομάδα στη συνεδρίαση λόγω της απουσίας του στο εξωτερικό.

loading...

Η θέση μας ήταν γνωστή, την κάναμε γνωστή στη συνάντηση.

Μετά την τοποθέτηση του κ. Μπένετ για τον λόγο που δεν έρχονται καλύτεροι διαιτητές εμείς είπαμε ότι είναι εδώ για να φέρει τους καλύτερους και αν δε μπορεί να το κάνει ας φύγει, η θέση των άλλων ομάδων ήταν πως και αυτές θέλουν καλύτερους διαιτητές».

Για το τι απάντησε ο Μπένετ σε αυτό:

«Είπε ότι αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες, οι ελίτ διαιτητές είναι 26 και απασχολούνται και στα πρωταθλήματα τους και στο Τσάμπιονς Λιγκ και υπάρχει δυσκολία λόγω του προγράμματός τους, αυτό πραγματικά δημιουργεί δυσκολίες, γι αυτό μπήκε στη συζήτηση να μπουν διαιτητές από κατηγορία Α».

Για τη θέση των άλλων ομάδων:

«Στη συνάντηση αυτή υπήρχε μια άτυπη συμφωνία να μην εστιάσουμε στο τι έγινε στην προηγούμενη αγωνιστική, αλλά στο τι θα κάνουμε από δω και πέρα, η συνάντηση έγινε με φόντο το μέλλον.

Εγώ θεωρώ πως παρότι δε βγήκε επικοινωνιακά προς τα έξω, θα γίνει καλύτερη προσπάθεια για να έρθουν καλύτεροι διαιτητές, αυτό εισέπραξα εγώ μέσα στην αίθουσα το τι κάνουν επικοινωνιακά οι άλλες ομάδες δεν το γνωρίζω, ο καθένας λέει επικοινωνιακά ότι θέλει.

Εμείς προφανώς δηλώσαμε ότι έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι, και από τις δηλώσεις του κ. Καρυπίδη έγινε γνωστό αυτό».

Για το αν ο Μπένετ έκανε πραγματικά την προσπάθεια να φέρει καλύτερους διαιτητές νωρίτερα ή όχι:

«Εγώ δεν πείστηκα πραγματικά αλλά αυτό το γνωρίζει μόνο ο ίδιος, εμένα δε με έπεισε και τα θεωρώ δικαιολογίες, παρόλα αυτά αυτό το ξέρει μόνο ο ίδιος, εμείς δεν το γνωρίζουμε αυτό».

Για τον Τάκη Μπαλτάκο:

«Ο Μπαλτάκος άφησε τον λόγο στον Μπένετ δεν τοποθετήθηκε σε αυτό το θέμα λόγω της παρουσίας του Μπένετ, δε μίλησε στη συνάντηση».

Για τις εντάσεις:

«Εμείς δε συμμετείχαμε σε καμία ένταση και προσπαθούμε να διατηρούμε χαμηλούς τόνους, αυτή είναι η πολιτική μας».

Για την επίθεση σε οπαδούς του Άρη στο Περιστέρι:

«Έχουν γίνει οι μηνύσεις και όλες οι απαραίτητες ενέργειες, αυτή την εβδομάδα θα έχουμε εκ νέου επικοινωνία και είτε αυτή είτε την επόμενη βδομάδα θα ενημερωθούμε πάνω σε αυτό».

Για τον Σταύρο Μάνταλο:

«Ο κ. Μάνταλος δε μίλησε, βρισκόταν εκεί αλλά δε μίλησε, είχε κάποιο ρόλο για να βρίσκεται εκεί και για να τον κάλεσε ο Μπένετ αλλά δε συμμετείχε στη συζήτηση».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button