Ποδόσφαιρο

Μπαλτάκος: “Είπα στον Μπένετ να εξηγεί τις φάσεις για να μην τρελαίνονται οι φίλαθλοι”

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, παραδέχθηκε πως έχει ζητήσει από τον αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ, να εξηγεί η ΚΕΔ τις αμφισβητούμενες φάσεις.

«Με τον κ. Μπένετ τι γίνεται κύριε πρόεδρε; Γιατί δεν τηρείται η απόφαση να μην ορίζεται ο κ. Μιχάλης Κουκουλάκης, όσο διαρκεί η μεταξύ μας διαμάχη με τη μη καταβολή συνδρομών του στην ΕΠΣ Ηρακλείου», υποστήριξε ο κ. Τζώρτζογλου.

«Η ΚΕΔ ανήκει στην ΕΠΟ, είναι ανεξάρτητη, αλλά πού είναι ανεξάρτητη; Δεν μπορεί ούτε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ούτε η Εκτελεστική Επιτροπή να πει ποιον διαιτητή θα ορίσει ή ποιον διαιτητή θα τιμωρήσει. Μίλησα με τον κ. Μπένετ γιατί έχω δικαίωμα να μιλάω, αλλά όχι σε θέματα του ποιον διαιτητή θα βάλει και ποιον θα τιμωρήσει. Του είπα γιατί δεν εξηγεί στον κόσμο τις φάσεις για να μην τρελαίνονται οι φίλαθλοι. Έχει δικαίωμα η ΕΠΟ να πει ποιον θα αφήσει εκτός ορισμών ή ποιον θα βάλει; Η ΕΠΟ έχει δικαίωμα να μιλήσει στον κ. Μπένετ, αλλά το θέμα είναι να ακούσει. Πρέπει να αλλάξει το πλαίσιο, αν δεν αλλάξει, δεν έχεις το δικαίωμα. 

loading...

Προτείνω τον Ιούνιο να πάρουμε απόφαση πάνω σε αυτό, για να είναι η ΚΕΔ ανεξάρτητη στον ορισμό και στην κρίση, αλλά να έχουμε δικαίωμα να μην βάλει τον παρατηρητή που δεν πληρώνει τις Ενώσεις», απάντησε από το βήμα της Συνέλευσης ο κ. Μπαλτάκος επιβεβαιώνοντας ότι έχει ζητήσει από τον αρχιδιαιτητή κ. Μπένετ να δημοσιοποιεί τις θέσεις της ΚΕΔ μετά τους αγώνες, όπου υπάρχουν αμφισβητούμενες φάσεις. «Μπροστά μας έχουμε δύσκολους αγώνες», είπε με νόημα ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

«Έχει γίνει παρέμβαση σε ορισμούς διαιτητών, αλλά κατά την γνώμη μου είχε γίνει σωστά γιατί είχε καταστρατηγηθεί η συμφωνία να παίζουν ντέρμπι οι τέσσερις μεγάλοι με ξένους διαιτητές. Δεν γνωρίζω γιατί το είχε κάνει αυτό ο Μπένετ, που έβαλε Έλληνα να σφυρίζει ντέρμπι, αλλά γνωρίζω ότι κάνατε παρέμβαση για να ισχύσει αυτό που είχαμε συμφωνήσει. Αν ο Μπένετ γνωρίζει ότι οι παρατηρητές δεν δίνουν λεφτά στις ενώσεις και τους ορίζει, τότε πρέπει να φύγει. Αν δεν μπορείτε να τον κάνετε να αποχωρήσει, τότε το θέμα είναι σε εσάς.Δεν μπορώ να αντιληφθώ πως ένας διαιτητής δεν πληρώνει και ορίζεται τότε ευθύνεται ο κ. Μπένετ και θα πρέπει να αλλάξει ο κ. Μπένετ. Οι διαιτητές οφείλουν να πληρώνουν τις συνδρομές τους στις Ενώσεις τους και αν δεν το κάνουν, τότε δεν θα πρέπει να ορίζονται σε παιχνίδια. Αν ορίζονται, τότε, η ευθύνη είναι του κ. Μπένετ που συνεχίζει να τους ορίζει».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button