Ποδόσφαιρο

Μίνα: “Στην Ελλάδα μπορεί να ξαναρχίσει την καριέρα του”

Δημοσίευμα της Estadio Deportivo, κάνει λόγο για την ευκαιρία επανέναρξης της καριέρας του Σάντι Μίνα μέσω του Άρη.

Με δημοσίευμα της, η Estadio Deportivo, εξηγεί πως ο Σάντι Μίνα έχει την ευκαιρία να…αρχίσει και πάλι την καριέρα του με τον Άρη να αποτελεί τον “δρόμο διαφυγής του”.

Το εν λόγω δημοσίευμα επίσης, κάνει λόγο για την αισιοδοξία που υπάρχει στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή για την έφεση που έχει κατατεθεί στην ποινή που του καταβλήθηκε, όσο εξιστορεί την υπόθεσή του.

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

“Ο Σάντι Μίνα έχει δρόμο διαφυγής για να ξαναρχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα κι αυτός είναι ο Άρης Θεσσαλονίκης του ελληνικού πρωταθλήματος καθώς υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων. Οι Γαλικιανοί θα αναλάβουν μέρος των αποδοχών του επιθετικού. Η υπόθεση παραμένει στα χέρια του παίκτη, αφού αυτή θα εξαρτηθεί από το αν θα γίνει αποδεκτή ή όχι η πρόταση. Θα ήταν η βέλτιστη λύση για τον επιθετικό να ξαναπατήσει τον αγωνιστικό χώρο”

Ενώ για την περίπτωση της μετακίνησής του στον Άρη αναφέρει:

“Η Θέλτα ψάχνει να απαλλαγεί από τον Σάντι Μίνα σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι. Προσπάθησε ανεπιτυχώς σε ασιατικούς συλλόγους. Πλέον έχει τη δυνατότητα να τον «στείλει» στην Ελλάδα και να αναλαμβάνει μέρος του μισθού του 26χρονου”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button