Ποδόσφαιρο

Μια… μάγκικη συγγνώμη του Λάζαρου

Όταν η προσωπικότητα φαίνεται και σε… άτυχες στιγμές

Η προσωπικότητα ενός παίκτη πολλές φορές φαίνεται και στις… κακές στιγμές. Μια τέτοια είχε στην διάρκεια της τρέχουσας σεζόν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, αλλά την διαχειρίστηκε δείχνοντας θάρρος και υπευθυνότητα.

Σε ματς της Ομόνοιας με την Ανόρθωση και ενώ το σκορ ήταν 1-0, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με σουτ μπροστά από την εστία. Ωστόσο, ο Λάζαρος δεν “κρύφτηκε” και βγήκε μπροστά.

Μπορεί στην διάρκεια της καριέρας του να έχει πετύχει πολλά σημαντικά και ωραία γκολ, ωστόσο εκείνη η χαμένη ευκαιρία “πόνεσε”, αφού η Ανόρθωση έχασε τελικά με 2-0 και ο Χριστοδουλόπουλος ζήτησε μια… μάγκικη συγγνώμη.

“Όλα σταματάνε και ξεκινάνε στην φάση μου. Ήρθα εδώ να ζητήσω συγγνώμη. Ήταν απαράδεκτο για μένα να μην σκοράρω. Συγγνώμη στον κόσμο. Συγγνώμη στους συμπαίκτες μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου”, είχε πει στα τέλη του Οκτώβρη του 2022 ο νέος ποδοσφαιριστής του Άρη.

Του οποίου η παρουσία στους “κίτρινους” δεν περιορίζεται απλά στο αγωνιστικό σκέλος, αλλά με την προσωπικότητα και την εμπειρία του μπορεί να συνεισφέρει και σε άλλους τομείς…

Θυμηθείτε το “κουβάρι” της φετινής σεζόν του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην Ανόρθωση και κάποια ιδιαίτερα γεγονότα

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button