Μπάσκετ

Mια ηθική δικαίωση που… δεν είναι αρκετή! Θα ήταν 3ος ο Άρης δίχως τις διαιτητικές “σφαγές”

Οι δύο “τιμωρίες” διαιτητών δεν “φέρνουν”… πίσω τους χαμένους βαθμούς με Περιστέρι και Προμηθέα

Δύο φορές τραγική διαιτησία, δύο φορές “τιμωρία” των “γκρι”… Τόσο στον αγώνα με το Περιστέρι όσο και στο ματς με τον Προμηθέα, ο Άρης αδικήθηκε ξεκάθαρα και οι διαιτητές των δύο παιχνιδιών δεν ορίστηκαν την επόμενη αγωνιστική. Για κάποιους, αυτό αποτελεί μια ηθική δικαίωση για τον Άρη. Ωστόσο, η ηθική δικαίωση δεν “φέρνει”… πίσω τους δύο βαθμούς που χάθηκαν στα ματς με Περιστέρι και Προμηθέα.

Δύο βαθμούς, που αν είχε τώρα ο Άρης από αυτά τα παιχνίδια, θα ήταν πολύ ψηλότερα στη βαθμολογία. Που; Στην 3η θέση της Basket League… Θα βρισκόταν στο 8-3 ρεκόρ και θα είχε από κάτω το Περιστέρι και τον ΠΑΟΚ, που έχουν ρεκόρ 7-4. Τελικά, τι προσφέρει μια “τιμωρία” των διαιτητών όταν κάνουν ένα κακό ματς;

Το θέμα είναι οι “γκρι” να κάνουν σωστά την δουλειά τους και να μην “έρχονται” “τιμωρίες” μετά, καθώς όταν χάνεις δύο ματς με διαιτητικές “σφαγές”, μάλλον… εξοργίζεσαι περισσότερο, όταν σκέφτεσαι πως αυτοί οι διαιτητές “τιμωρήθηκαν”, γιατί σε αδίκησαν.

Μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, για τον Άρη ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι, αυτό με τον ΠΑΟΚ. Ας φροντίσουν οι πάντες να υπάρχει μια… σοβαρή διαιτησία τότε. Δεν γίνεται ο Άρης να ζημιώνεται με κακές διαιτησίες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button