Ποδόσφαιρο

Με τον Ατρόμητο στα δικαστήρια, με τον ΠΑΟΚ… δε θα έκανε ποτέ ενστάσεις

Στα δικαστήρια θα κριθεί ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.

Η ιστορία με το ύψος και τις αποστάσεις των δοκαριών, ευνόησε την ΑΕΚ, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στα… δικαστήρια για 4 εκατοστά.

Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα, κάνει κανέναν να απορεί με το τι μπορεί να άλλαξε μετά από 2.5 χρόνια, αλλά μάλλον άλλαξαν πάρα πολλά.

Πριν από 2.5 χρόνια λοιπόν, η ΑΕΚ αντιμετώπιζε τον ΠΑΟΚ σε παιχνίδι που ο “Δικέφαλος του Βορρά” αγωνίστηκε με 12 ποδοσφαιριστές που δεν είχαν ανανεώσει τα δελτία υγείας τους, με αποτέλεσμα αν η ΑΕΚ κατέθετε ένσταση, να έπαιρνε το ματς στα χαρτιά και να έπαιρνε ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η διοίκηση της “Ένωσης” τότε, αποφάσισε να μην προχωρήσει σε ένσταση τότε, λέγοντας πως…είναι διαφορετικό να είσαι η ΑΕΚ, κάτι που άλλαξε σήμερα.

Θυμηθείτε την ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να ασκήσει το νόμιμο δικαίωμα ένστασης, που έχει βάσει των διατάξεων του ΚΑΠ, εναντίον του κύρους του αγώνα της με τον ΠΑΟΚ.
Η πρωτοφανής περίπτωση αντικανονικής συμμετοχής δώδεκα ποδοσφαιριστών του αντιπάλου μας, λόγω μη ανανέωσης των Δελτίων Υγείας (ειδικά αυτήν την εποχή) και η δεδομένη συμμετοχή μας στα προκριματικά του Champions League, αν προχωρούσαμε σε ένσταση, δεν αλλάζει τα πιστεύω μας.

Ποτέ καμία διαπραγμάτευση, κανένα βαθμολογικό ή οικονομικό όφελος, όσο μεγάλο κι αν είναι, δεν πρόκειται να μας εκτρέψει από το δρόμο τον οποίο ακολουθούμε απαρέγκλιτα επί σχεδόν έναν αιώνα.

Η ακλόνητη και επιβεβαιωμένη διαχρονικά και με υψηλό τίμημα θέση της ομάδας μας ότι οι αγώνες κερδίζονται και χάνονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά δεν πρόκειται ποτέ να μπει σε διαπραγμάτευση και δεν δύναται να αλλοιωθεί ακόμα και μπροστά στην επίτευξη ενός τόσο σημαντικού στόχου.

Ο συγκεκριμένος λόγος ένστασης έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τον αξιακό κώδικα της ΑΕΚ!

Η ηθική της ομάδας μας είναι πάνω απ’ όλα και δεν μπαίνει σε καμία ζυγαριά!

Η διαφορετικότητά της υποστηρίζεται με κόστος και με ξεκάθαρες αποφάσεις, που δίνουν προς όλους τις κατάλληλες και τις πλέον αποστομωτικές απαντήσεις.

Η παράδοξη για πολλούς απόφασή μας, που έρχεται κόντρα στα ήθη που επικρατούν στο ποδόσφαιρο της χώρας μας ειδικά τον τελευταίο καιρό, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και υπερηφάνειας όχι μόνο των οπαδών της ΑΕΚ, αλλά και ολόκληρου του φίλαθλου κόσμου της Ελλάδας.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό το μικρό δικό μας βήμα, θα εξελιχθεί σε άλμα προς τη συνολική αλλαγή κατεύθυνσης του ποδοσφαίρου μας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button