Ποδόσφαιρο

Μαντσίνι: “Αγάπη προς τον Άρη και τον κόσμο του, ευχαριστώ τον Πρόεδρο – Γι’ αυτό δεν έπαιξα”

Τι ανέφερε ο Μαντσίνι

Με μήνυμά του -το οποίο συνοδεύεται με ένα βίντεο- ο Ντάνιελ Μαντσίνι, αναφερόμενος στο τέλος της παρουσίας του στον Άρη αλλά και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που δεν έπαιξε, είπε:

“Αγαπημένοι μου φίλοι, είναι λίγο δύσκολο να βρω τις σωστές λέξεις για να πω αντίο. Μέσα από το βίντεο αυτό απλά μεταφέρω εικόνες αγάπης προς τον ΑΡΗ και τον κόσμο του.

Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει για μένα. Θέλω από καρδίας να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και όλους με όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και στην ΠΑΕ.

Τέλος θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στον πρόεδρο της ομάδας, κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, που αγκάλιασε την αγωνιά μου και δέχθηκε απολυτά την επιθυμία μου για το επόμενο μου βήμα. Θα τον ευχαριστώ για πάντα. 

Υ.Γ. Εύχομαι καλή τύχη στην ομάδα για τον αποψινό αγώνα (σ.σ. εννοεί τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στον οποίο ήταν αρνητικός, στο να αγωνιστεί). Η απόφαση της μη συμμέτοχης μου είναι προϊόν σκέψης και συζήτησης με τον προπονητή και τον πρόεδρο της ομάδας και είχε να κάνει με το επίπεδο συγκέντρωσης μου ως παίκτη υπό μεταγραφή.

Ντάνιελ”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button