ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Μαγκουάιρ: “Δεν μετανιώνω για όσα έγιναν στη Μύκονο”

Ο Χάρι Μαγκουάιρ αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2020 και την κριτική που δέχτηκε από τους φιλάθλους για το περιστατικό υποστηρίζοντας πως δεν μετανιώνει για τίποτα και πως έχει «καθαρή» τη συνείδησή του.

Παράλληλα, τόνισε στην εφημερίδα «Times», πως ήταν ήταν στο σημείο του επεισοδίου ξέρουν πραγματικά τι έγινε.

Ο Μαγκουάιρ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μερικοί άνθρωποι θα με πιστέψουν. Κάποιοι δε θα το κάνουν», λέει. «Αλλά ένα πράγμα που θα έλεγα για τη Μύκονο είναι ότι δε μετανιώνω. Δεν ανησυχώ για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Δεν ανησυχώ για οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό γιατί η συνείδησή μου είναι τόσο καθαρή για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ. Οι άνθρωποι που ήταν εκεί εκείνο το βράδυ, ήμασταν εννέα, όλοι καταλαβαίνουμε τι συνέβη».

Και συμπλήρωσε: «Είμαι ένα παλικάρι που θέλει να ζήσει μια όσο πιο φυσιολογική ζωή γίνεται. Μπορώ να θυμηθώ εκείνη την εποχή, όταν συνέβη, πολλοί άνθρωποι έλεγαν: “Λοιπόν, γιατί δεν έχει ασφάλεια να τον ακολουθεί; Έχει αρκετά χρήματα για να το κάνει αυτό.” Αλλά η ουσία είναι ότι είμαι διακοπές με την οικογένειά μου. Είμαι διακοπές με τη γυναίκα μου και την αδερφή μου και τον αδερφό μου. Θέλω να ζήσω μια κανονική ζωή».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button