Μπάσκετ

Μάγκες…

Οι παίκτες του Καστρίτη έδωσαν τα… πάντα, ξεπερνώντας το “αγκάθι” των φάουλ του Γκούντγουιν, την απουσία του Καββαδά αλλά και την κάκιστη διαιτησία του ντέρμπι

Ήταν υπερπολύτιμη η νίκη επί του ΠΑΟΚ, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για ψυχολογικούς. Ο Άρης είχε τρεις σερί ήττες πριν το συγκεκριμένο ματς και έτσι το “πρέπει” της νίκης… “μεγάλωνε” απέναντι στον “Δικέφαλο”, αφού δεν “χωρούσε” νέο αρνητικό αποτέλεσμα. Οι συνθήκες με τις οποίες άρχισε το ματς της Κυριακής, ήταν πολύ δύσκολες για τους παίκτες του Καστρίτη καθώς και για τον Έλληνα προπονητή.

Ο Άρης είχε την απουσία του Καββαδά, ο οποίος έχει “ζήσει” πολλά τέτοια ντέρμπι και σε κάθε περίπτωση θα μπορούσε να δώσει έξτρα λύσεις ενώ υπήρχαν και τα τρία φάουλ του Γκούντγουιν στα πρώτα τρία λεπτά του αγώνα! Μη ξεχνάμε πως ο Αμερικανός έχει αποτελέσει φέτος πολλές φορές τον MVP του Άρη και ήταν μεγάλο πλήγμα για τους “κίτρινους” το ότι ο Αμερικανός αναγκάστηκε να παίξει μόλις 10 λεπτά στο ντέρμπι.

Παρ’ όλα αυτά οι παίκτες του Άρη κατόρθωσαν να βρουν τις απαραίτητες λύσεις στην διάρκεια του αγώνα, έχοντας… απέναντί τους και την διαιτησία. Σε πολλά σημεία του αγώνα, η αντιμετώπιση των “γκρι” προς τον Άρη ήταν κάκιστη. Οπότε, αυτό αποτελούσε ένα επιπλέον “αγκάθι” προκειμένου να “έρθει” η νίκη.

Η θέληση, όμως, των παικτών για τους οποίους ο Καστρίτης τόνισε πως έκαναν υπέρβαση χθες, αποδείχτηκε πιο δυνατή από τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει ο Άρης στην εξέλιξη του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ. Οι καλαθοσφαιριστές των “κιτρίνων” έδειξαν… μαγκιά και ορθά ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε αρκετά σε αυτούς, μετά την νίκη του νικηφόρου ντέρμπι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button