Μπάσκετ

Kύριοι, το τερματίσατε…

“Τρελά” όσα γίνονται με την διαιτητική αντιμετώπιση προς τον Άρη

Ναι, ο Άρης είχε την αστοχία του απέναντι στον Προμηθέα και αυτό ήταν τρομερό πρόβλημα. Όμως, αυτό δεν “νομιμοποιεί” την τραγική αντιμετώπιση της διαιτησίας. Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι “γκρι” παίζουν αρνητικό ρόλο, σε κακό αποτέλεσμα του Άρη. Έγινε αυτό και πέρυσι, έγινε και φέτος… Γενικότερα, καμιά βελτίωση. Υπήρχαν πολλά φαλτσοσφυρίγματα, σε σημεία διάφορων αγώνων την τρέχουσα σεζόν.

Τι να σχολιάσει κάποιος για την “σφαγή” στο Περιστέρι… Από εκεί και πέρα, υπήρξαν συμπεριφορές διαιτητών, που εξοργίζουν, όπως αυτή της Τσαρούχα, σε ένα… ήρεμο παιχνίδι όπως αυτό με το Λαύριο, με γεμάτο Παλέ. Πλέον, όμως, μάλλον δεν τα είχαμε δει όλα. Το Σάββατο, η διαιτησία έδινε σόου από το ξεκίνημα του αγώνα όσον αφορά τις βολές, επίσης υπήρχε και η τεχνική ποινή στον Καστρίτη καθώς και διάφορα άλλα γεγονότα στην διάρκεια του ματς για τα οποία χρειάζεται… πλούσια ανάλυση, αλλά κρατούσε το… καλύτερο για το τέλος.

Με τον Άρη, να έχει βρεθεί στο 59-57 και να “πατάει” γκάζι για την ανατροπή, δόθηκε μια απίθανη τεχνική ποινή στον Χάγκινς. Ακόμη κι έτσι, μετά το συγκεκριμένο απίστευτο σφύριγμα, η ομάδα του Καστρίτη θα μπορούσε να φτάσει στην νίκη -αν ήταν πιο τυχερή- αλλά δεν είναι υποχρεωμένη να κερδίζει και τους… διαιτητές, για να παίρνει θετικά αποτελέσματα. Με την εποχή Λιόλιου στην ΕΟΚ, υπήρχε η αίσθηση πως κάτι θα αλλάξει στην διαιτησία. Όμως, σχετικά με τον Άρη, τίποτα δεν αλλάζει… Μάλλον, τα πράγματα χειροτερεύουν.

Έχουν γίνει πολλά “τρελά” σε βάρος των “κιτρίνων” και αυτά που συνέβησαν απέναντι στον Προμηθέα, ήταν απίθανα. Κύριοι, εσείς που ασχολείστε με την διαιτησία, το έχετε τερματίσει! Φτάνει… Ντροπή! Ο Άρης, που είναι η μόνη ομάδα στη χώρα που “διαφημίζει” (συνεχώς) το άθλημα με την εικόνα του γεμάτου Παλέ (πείτε μας, άλλο σύλλογο που θα έκανε sold out σε αγώνα απέναντι στον Κολοσσό, με όλο τον σεβασμό στον συγκεκριμένο σύλλογο, αλλά δεν θεωρείται “εμπορικό” ματς), καλείται να αντιμετωπίζει διαιτητικές “ανακαλύψεις”-“εφευρέσεις”, που τον ζημιώνουν και αυτό κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει. Δεν είναι αστείο πια…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com