Ποδόσφαιρο

Κοτάρσκι: «Είμαι ενθουσιασμένος για το παιχνίδι με τον Άρη» (VID)

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντομινίκ Κοτάρσκι πραγματοποίησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA για το αποψινό ντέρμπι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το σε ποια κατάσταση βρίσκεται:  «Νιώθω πάρα πολύ καλά. Προπονήθηκα πολύ καλά αυτές της ημέρες. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το παιχνίδι απέναντι στον Άρη. Πιστεύω θα είναι ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και ανυπομονώ πραγματικά να το ζήσω και να βοηθήσω την ομάδα». 

Για την παρουσία του στην ομάδα στην κανονική περίοδο:
«Ήταν μια πάρα πολύ καλή εμπειρία. Νομίζω πως η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά παιχνίδια. Σίγουρα θα έπρεπε να είχαμε κάποιους περισσότερους βαθμούς. Αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας επηρεάσει. Τώρα έχουμε μπροστά μας τα δέκα παιχνίδια των play offs στα οποία μας δίνει την δυνατότητα να ονειρευόμαστε και να παλέψουμε για τους στόχους που έχουμε θέσει στην αρχή της χρονιάς. Είμαστε ακόμα εντός στόχων, οπότε είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για εμάς να παλέψουμε. Είναι πραγματικά δέκα πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια με συνεχόμενα ντέρμπι. Οπότε είναι πολύ καλό για εμάς να πάμε να τα ζήσουμε αλλά και γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο που θα κρατήσει πάρα πολύ ψηλά το ενδιαφέρον». 

Για την απουσία του σε δύο παιχνίδια: 
«Σίγουρα δεν είναι εύκολο για έναν ποδοσφαιριστή να μην αγωνίζεται. Αλλά συμβαίνει δυστυχώς στην ζωή ενός ποδοσφαιριστή αυτό. Έχασα δύο παιχνίδια λόγω ασθένειας, το άλλο λόγω καρτών. Το καλό βέβαια με την ομάδα μας είναι ότι υπάρχουν παιδιά έτοιμα να αντικαταστήσουν και να βοηθήσουν την ομάδα. Οπότε αυτό δεν μας επηρέασε καθόλου, όπως και εμένα. Καθώς επέστρεψα στα τελευταία τρία παιχνίδια, αγωνίστηκα και έχω ξαναβρεί τον ρυθμό μου». 

Για το ποιος είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ στα play offs: 
«Νομίζω πως το μόνο πραγματικά που μας απασχολεί είναι το να κερδίσουμε το κάθε παιχνίδι. Και στο τέλος όταν θα τελειώσει το πρωτάθλημα να κάνουμε το ταμείο για να δούμε τι έχουμε καταφέρει. Αλλά δεν μας απασχολεί τίποτα άλλο από τη νίκη σε κάθε επόμενο παιχνίδι». 

Για τα επιτυχημένα αποτελέσματα στα ντέρμπι και για το αν είναι ένα θετικό δείγμα ενόψει των play offs: 
«Και πάλι ο ΠΑΟΚ πηγαίνει για να κερδίσει το κάθε παιχνίδι. Αυτή είναι η δουλειά μας καθώς και η αποστολή μας. Νομίζω πως πρέπει να επικεντρωθούμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όπως κάνουμε πάντα. Είναι δύσκολα παιχνίδια το γνωρίζουμε. Η αλήθεια είναι πως παίξαμε καλά στην κανονική περίοδο σε αυτά τα παιχνίδια. Αλλά και πάλι είναι κάτι καινούργιο στο οποίο πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι».

Για το ποια χαρακτηριστικά πρέπει να δείξει η ομάδα στα play offs: 
«Κυρίως είναι η ενότητα που έχουμε σαν ομάδα. Αλλά και αυτός ο αρμονικός τρόπος που έχουμε σαν ομάδα. Σαφώς υπάρχουν πολλοί και ποιοτικοί παίκτες στην ομάδα. Αλλά το βασικό μας χαρακτηριστικό είναι το πόσο ενωμένοι είμαστε, το πόσο παλεύουμε ο ένας για τον άλλον, πόσο προσπαθούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Και αυτός ο αρμονικός τρόπος είναι το βασικό μας χαρακτηριστικό που μας δίνει την δυνατότητα να παλέψουμε σε αυτά τα παιχνίδια». 

Για το επικείμενο ντέρμπι με τον Άρη: 
«Νομίζω πως ο ξεκάθαρος στόχος είναι οι τρείς βαθμοί δεν υπάρχει τίποτα άλλο για εμάς σε αυτό το παιχνίδι. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για τον αντίπαλο, αλλά προτιμώ να εστιάσω στην δική μου την ομάδα και για το τι πρέπει να κάνουμε εμείς. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι θα πάμε να παλέψουμε για να πάρουμε τους τρείς βαθμούς». 

Δείτε τις δηλώσεις του εδώ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button