Μπάσκετ

“Κλείνουμε τα αυτιά μας στην αμφισβήτηση – Ο Σταρκ είναι καλός δημιουργός”

Τι είπε ο Καστρίτης στην συνέντευξη Τύπου

Ο Έλληνας κόουτς δήλωσε:

“Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, καθώς είχαμε έξι σερί ήττες. Τα παιδιά είχαν ανάγκη αυτή την νίκη, την θέλαμε πάρα πολύ. Εχουμε πολλά προβλήματα και τραυματισμούς, οπότε το να παλεύεις έτσι και στο τέλος να χάνεις κλειστά ματς είναι ψυχοφθόρο. Συνεχίζουμε να χτίζουμε. Μπορεί να είναι μια νέα αρχή καλών εμφανίσεων! Στο τέλος του πρώτου γύρου θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

Για το ότι ο Άρης πήρε σημαντική διαφορά στο ματς και στο τέλος φάνηκε να υπάρχει έλλειψη ενέργειας. “Είναι φυσιολογικό. Από την στιγμή που επιστρέφαμε από διαφορές 20 πόντων, θέλαμε να είμαστε αυτοί που θα έχουμε το αβαντάζ. Σίγουρα έγιναν λάθη και στις αποφάσεις και στην εκτέλεση λόγω έλλειψης ενέργειας. Είναι δύσκολο το ταξίδι στην Ισπανία αλλά παίζουμε μπάσκετ. Να μην διαμαρτυρόμαστε για την κούραση…”.

Για τον Καρ και στον Σταρκ: “Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τη φημολογία. Από την αρχή της χρονιάς για πολλά παιδιά υπάρχει αμφισβήτηση. Εμείς κλείνουμε τα αυτά μας σε ό,τι αφορά το προσωπικό επίπεδο αλλά και σχετικά με την ομάδα. Ο Σταρκ είναι καλός δημιουργός, θεωρούμε πως μπορεί να μας δώσει πράγματα και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Εχει εμπειρία και θα μας δώσει χρήσιμα κομμάτια”.

Για το αν ο Άρης πάει στην Ισπανία με την ίδια αποστολή: “Ναι. Ο Σταρκ είχε εγκλωβιστεί στην Γερμανία, δεν θα ενσωματωθεί”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button