Ποδόσφαιρο

Κερδισμένα πέναλτι: Η διαφορά του Άρη με τους άλλους του BIG-5

Στην… τελευταία θέση οι “κίτρινοι”

Το ματς με την ΑΕΚ αποτέλεσε έναν ακόμη “κρίκο” στην “αλυσίδα” των αγώνων, κατά τους οποίους ο Άρης δικαιούται να “φωνάζει” σχετικά με πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του. Από την αρχή της σεζόν, διαιτητές και VAR… κλείνουν τα μάτια σε ξεκάθαρες παραβάσεις σε βάρος των παικτών των “κιτρίνων” ενώ πρόσφατα δεν δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Εμβιλά στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό αλλά και πέναλτι απέναντι στον Βόλο, την στιγμή που το ματς ήταν 2-0.

Φέτος, ο Άρης έχει κερδίσει μόλις δύο πέναλτι στο πρωτάθλημα ενώ θα έπρεπε να του έχουν δοθεί πολλά περισσότερα, σε φάσεις στις οποίες δεν “χωράνε” αμφισβήτηση σχετικά με τις παραβάσεις. Ποια η διαφορά σε σχέση με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό; Από την μία, λοιπόν, ο Άρης έχει δύο κερδισμένα πέναλτι (σ.σ. είναι… τελευταίος στη σχετική λίστα) και από την άλλη ο Παναθηναϊκός έχει επτά κερδισμένα πέναλτι, ο ΠΑΟΚ έξι κερδισμένα πέναλτι, η ΑΕΚ έξι κερδισμένα πέναλτι και ο Ολυμπιακός πέντε κερδισμένα πέναλτι.

Οι άλλοι τέσσερις, δηλαδή, που είναι υψηλότερα από τον Άρη στη βαθμολογία, έχουν αρκετά περισσότερα κερδισμένα πέναλτι, έχοντας μάλιστα πάρει το δικαίωμα από τους διαιτητές να εκτελέσουν από τα 11 μέτρα, σε φάσεις που δεν ήταν… τόσο πέναλτι, όσο αυτά του Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button