Μπάσκετ

ΚΑΕ Άρης: “Νέος χρόνος, νέες προκλήσεις”

Ραντεβού στο σπίτι του έχει σήμερα ο Άρης με την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ να κάνει κάλεσμα στον κόσμο ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας στο “Nick Galis Hall”.

Η ανάρτηση της ΚΑΕ:

“Νέος χρόνος, νέες προκλήσεις!

Ο ΑΡΗΣ Midea δίνει σήμερα (06/01, 19:00) τον πρώτο αγώνα του για το 2024, απέναντι στον Απόλλωνα Carna. Την πρώτη από τις πολλές σημαντικές αναμετρήσεις, που θα κρίνουν το αποτέλεσμα της προσπάθειας για την καλύτερη δυνατή θέση στη Stoiximan Basket League.

Σ’ αυτήν την προσπάθεια, ο μεγαλύτερος σύμμαχος είναι ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος έχει κερδίσει όλες τις «μάχες» που έχει δώσει έως τώρα. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και σήμερα, με το «Nick Galis Hall» να έχει τη γνώριμη, γεμάτη και παθιασμένη εικόνα του.

Προμηθευτείτε έγκαιρα το εισιτήριό σας, ώστε να αποφευχθούν ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής, από τις 12:00 στην μπουτίκ της ΚΑΕ, όλο το 24ωρο στην πλατφόρμα της More και από τις 17:00 στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Για να μη χάσετε λεπτό από τη δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα, πάρτε τώρα το Mid Season Ticket, το οποίο περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες στη Stoiximan Basket League έως το τέλος της σεζόν.

Ραντεβού στο «σπίτι» μας!”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button