Ποδόσφαιρο

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη

Η επέκταση του συμβολαίου του Γιακούμπ Μπράμπετς ήταν μια εκ των καλύτερων μεταγραφικών κινήσεων του Άρη το φετινό καλοκαίρι και δεν έκανε και λίγες.

Ο Άρης επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Γιακούμπ Μπράμπετς για έναν ακόμη χρόνο, “δένοντας” τον Τσέχο μέχρι και το καλοκαίρι του 2025.

Η μεταγραφή του Μπράμπετς το περυσινό καλοκαίρι ήταν μια…ήσυχη, μπορούμε να πούμε, μεταγραφική κίνηση, μιας και δε δημιουργήθηκε “ντόρος” γύρω από το όνομά του κατά την άφιξή του.

Ο Τσέχος όμως, φρόντισε να προκαλέσει ο ίδιος τον ντόρο, με τις εμφανίσεις του εντός γηπέδου, “αναγκάζοντας” τον Άρη να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να τον κρατήσει για όσο περισσότερο μπορεί στην Θεσσαλονίκη.

Σε μια καλή και ποδοσφαιρικά ώριμη ηλικία (ο Μπράμπετς είναι 29 ετών) ο Άρης βρήκε την ασφάλεια που αναζητούσε στην αμυντική του γραμμή στα πρόσωπα τον Φαμπιάνο και Μπράμπετς με τον έναν να συμπληρώνει τον άλλο.

Το πολύ γρήγορο “δέσιμο” των δύο ποδοσφαιριστών έφερε θετικά αποτελέσματα και μεγάλη σιγουριά στην ομάδα του Άρη για το κέντρο της άμυνας.

Με τον Φαμπιάνο να αποτελεί τον πιο “δημιουργικό” και τον Μπράμπετς τον πιο “αμυντικά λειτουργικό” οι “κιτρινόμαυροι” βρήκαν μια σπάνια αλληλοσυμπλήρωση δύο ποδοσφαιριστών που δεν είχαν δει ποτέ ο ένας τον άλλον πριν τον Άρη, παρόλα αυτά μοιάζουν λες και αγωνίζονται χρόνια ο ένας δίπλα στον άλλον.

Η συγκέντρωση ενδιαφέροντος στο όνομα του Μπράμπετς, έκανε τον Άρη να πάρει μια σωστή κίνηση, μιας και ο Τσέχος, όπως δήλωσε και ο ίδιος, θέλει να συνεχίσει με τα “κιτρινόμαυρα” και είναι και ο ίδιος χαρούμενος με την παρουσία του στην ομάδα.

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button