Μπάσκετ

Η Ισπανία βάζει «κόφτη» στα κλιματιστικά και κάνει εξαίρεση για το ματς με την Ελλάδα!

Η Ισπανία εφαρμόζει μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας και το φιλικό με την Ελλάδα θα είναι η μοναδική περίπτωση που η θερμοκρασία θα πέσει στους 25 βαθμούς Κελσίου!

Τα μέτρα στην Ισπανία για την εξοικονόμηση ενέργειας εντάχθηκαν σε νομοσχέδιο με στόχο να μειωθεί η κατανάλωση φυσικού αερίου της χώρας κατά 7%, σύμφωνα με τις πρόσφατες ενεργειακές συμφωνίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον περιορισμό της εξάρτησης από το ρωσικό φυσικό αέριο.

Έτσι, λοιπόν τα γραφεία, τα καταστήματα και γενικώς, οι κλειστοί χώροι απαγορεύεται να ρυθμίζουν τα κλιματιστικά τους κάτω από τους 27 βαθμούς Κελσίου το καλοκαίρι και άνω των 19 βαθμών το χειμώνα, σύμφωνα με τα νέα μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας που προβλέπει το Βασιλικό Διάταγμα.

Όπως, λοιπόν αναφέρει το ρεπορτάζ της Marca, εξαίρεση θα γίνει στο φιλικό ανάμεσα στην Ισπανία και την Ελλάδα που θα διεξαχθεί στο WiZink Center της Μαδρίτης, με την ισπανική ομοσπονδία να ανακοινώνει sold out.

Σύμφωνα με τη μαδριλένικη εφημερίδα, ο αγώνας μεταξύ Ισπανίας και Ελλάδας θα διεξαχθεί με τον κλιματισμό του WiZink Center σε θερμοκρασία 25 βαθμών. Έτσι, το σπουδαιο φιλικό στη Μαδρίτη θα γίνει σε χαμηλότερη θερμοκρασία παρά τον «κόφτη» που έχει μπει στα κλιματιστικά σε όλη τη χώρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button