Μπάσκετ

Η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας ΚΑΕ Άρης – Ομίλου Τουρνικιώτη MIDEA

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας της ΚΑΕ Άρης με τον Όμιλο Τουρνικιώτη MIDEA.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ για τη σημερινή παρουσίαση που έλαβε χώρα στο “Αλεξάνδρειο”:

Στην αίθουσα «Ηλίας Ζυγούρης» του Αλεξανδρείου Μελάθρου έλαβε χώρα η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ με τον χρυσό χορηγό της, MIDEA του ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ, αποκλειστικού Εισαγωγέα των αντλιών θερμότητας και συστημάτων κεντρικού κλιματισμού VRF του μεγαλύτερου κατασκευαστικού οίκου στον κόσμο, MIDEA MBT, καθώς και άλλων οίκων του εξωτερικού.

loading...

Το «παρών» έδωσαν η πρόεδρος του Ομίλου, Καλλιόπη Τουρνικιώτη, ο εμπορικός διευθυντής MIDEA MBT Ελλάδας, Ηλίας Καστρινός, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου, Χάρης Μόσχος, ενώ την ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, Χάρης Παπαγεωργίου, ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης και ο επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ, Κανέλλης Παρταλίδης.

Αρχικά, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Χάρης Παπαγεωργίου καλωσόρισε την εταιρεία στην οικογένεια του συλλόγου. 

«Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, καλωσορίζουμε τους ιθύνοντες του Ομίλου Τουρνικιώτη. Πριν από λίγους μήνες ξεκίνησε μία συνεργασία μεταξύ των δύο brands, του ΑΡΗ, ενός από τους μεγαλύτερους συλλόγους μπάσκετ στην Ελλάδα και την Ευρώπη, με τεράστια ιστορία και 22 τίτλους, και του Ομίλου Τουρνικιώτη. Είμαι αισιόδοξος ότι θα μακροημερεύσει αυτή η συνεργασία και σύντομα θα φανούν οι καρποί της. Καλωσορίζω τους ανθρώπους του Ομίλου Τουρνικιώτη και εύχομαι αυτή η συνεργασία να έχει βάθος χρόνου και να δικαιώσει τις προσδοκίες μας».

Ο επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Κανέλλης Παρταλίδης, από την πλευρά του, παρέθεσε λεπτομέρειες της συνεργασίας των δύο μεγάλων εταιρειών. 

«Είναι μεγάλη μας χαρά και περιμέναμε πάρα πολύ καιρό να γίνει αυτή η επίσημη παρουσίαση. Είναι εντυπωσιακό ότι οι άνθρωποι του ομίλου Τουρνικιώτη είναι κοντά στην ομάδα ακόμα και περισσότερου από κάποιους από μας, δίνοντας «παρών» σε όλους τους αγώνες του ΑΡΗ, εντός ή εκτός έδρας. Αυτό, εκτός από ιδιαίτερη τιμή, δείχνει και το πώς αντιλαμβάνονται τη συνεργασία με την ΚΑΕ. Θα ήθελα να παραφράσω ένα μότο του αθλητισμού, που λέει ότι η δύναμη του αντιπάλου δίνει αξία στον νικητή. Στο κομμάτι του μάρκετινγκ, η δύναμη του χορηγού δίνει αξία στη χορηγία. Αυτό ακριβώς θέλαμε να πετύχουμε όταν αναζητούσαμε τον νέο χρυσό χορηγό μας. Αναζητούσαμε έναν όμιλο, που να αντιπροσωπεύει τις αξίες, τις αρχές, την αισθητική και την ηθική μας, που να ταιριάζει μ’ αυτό που είναι ο ΑΡΗΣ ως σύλλογος, και ειδικά με το τμήμα με τους περισσότερους τίτλους, το μπάσκετ. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο συγκεκριμένος όμιλος, με το συγκεκριμένο brand που εκπροσωπεί, ως αποκλειστικός εισαγωγέας της MIDEA, μετά από τη συμφωνία της MIDEA σε μία τεράστια ομάδα της Premier League, τη Μάντσεστερ Σίτι, επιλέγει ως δεύτερη τοποθέτηση όσον αφορά στο sports marketing, τον ΑΡΗ. Αυτό δεν αναβαθμίζει μόνο τον ΑΡΗ, αλλά όλη την Basket League και ευχόμαστε να είναι ένας πρόδρομος για άλλες, αντίστοιχες χορηγίες, γιατί εμείς ως ΑΡΗΣ θέλουμε πρώτα απ’ όλα ένα δυνατό και υγιές μπάσκετ, με ομάδες που να δείχνουν τη δύναμή τους μέσα στο γήπεδο. Είμαστε σίγουροι ότι τέτοιες συνεργασίες, θα έχουν μακροχρόνια πολλά οφέλη και για μας, και για τον συνεργαζόμενο όμιλο. Αυτός είναι ο δρόμος για να φτάσουμε στις επιτυχίες που ονειρευόμαστε για την ομάδα μας. Οι άνθρωποι του Ομίλου μας έκαναν την τιμή να βρίσκονται εδώ σε μία πολύ δύσκολη μέρα, λόγω των Εκθέσεων».  

Η πρόεδρος του Ομίλου, Καλλιόπη Τουρνικιώτη, τόνισε: 

«Θέλω να ευχαριστήσω τους κ.κ. Παπαγεωργίου και Παρταλίδη για τα καλά τους λόγια. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ σήμερα ως χρυσοί χορηγοί της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ, μιας ιστορικής ομάδας που έχει πολλές νίκες και τεράστια υπερηφάνεια σε όλους τους Έλληνες. Ο Όμιλος Τουρνικιώτη είναι μία ελληνική, οικογενειακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1922, έτος ίδρυσης και της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ. Δραστηριοποιείται στον χώρο του κλιματισμού και της θέρμανσης για περισσότερα από 40 χρόνια, εκπροσωπώντας κορυφαίους προμηθευτές στην Ελλάδα. Από το 2016 είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι του επαγγελματικού κλιματισμού της MIDEA MBT, μιας εταιρείας – κολοσσού, από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές εταιρείες της Κίνας με παγκόσμια παρουσία και ετήσιο κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 50 δις. δολάρια. Τα προϊόντα MIDEA και ειδικά οι αντλίες θερμότητας, καλύπτουν με ιδανικό και οικονομικό τρόπο τις ανάγκες θέρμανσης, ψύξης και ζεστού νερού, κάτι που είναι σημαντικό για κάθε χώρο, αλλά θεωρούμε ότι λόγω κλιματολογικών συνθηκών αφορά ακόμα περισσότερο την αγορά της Βορείου Ελλάδας. Η MIDEA τιμά με την εμπιστοσύνη της τον Όμιλο Τουρνικιώτη γιατί αναγνωρίζει, εκτός από τη δεσπόζουσα θέση του στον χώρο του κλιματισμού, την αξιοπιστία, τη συνέπεια και το ήθος του ομίλου μας. Αυτά τα χαρακτηριστικά, αναγνωρίζουμε και εμείς στον ΑΡΗ, σε όλη του την πορεία. Και γι’ αυτό είμαστε εδώ φέτος, ως Όμιλος Τουρνικιώτη και MIDEA MBT, για να στηρίξουμε έμπρακτα τις προσπάθειές του να επανέλθει στη θέση που του αξίζει. Καλή επιτυχία, με πολλές νίκες κι διακρίσεις, στην ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ».

Ο εμπορικός διευθυντής MIDEA MBT Ελλάδας, Ηλίας Καστρινός, παρέθεσε μερικές σημαδιακές συγκυρίες για τον ΑΡΗ και τον Όμιλο Τουρνικιώτη. 

«Όπως είπε και η πρόεδρος, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ μέσω της χορηγίας στην ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ. Έχουμε να κάνουμε με μία συνάντηση δύο ιστορικών οργανισμών της ελληνικής κοινωνίας, με μακρά παράδοση στους τομείς δραστηριοποίησής τους. Αυτό είναι ένα γεγονός που δεν αποτελεί μόνο μία εμπορική συνεργασία, αλλά η έναρξη μιας σχέσης εμπιστοσύνης και στήριξης του αθλητισμού και των δρώμενων της Βορείου Ελλάδας. Η Βόρεια Ελλάδα είναι μία αγορά την οποία ο όμιλός μας και η MIDEA θεωρούν πολύ σημαντική. Ο Όμιλος Τουρνικιώτη «διασταυρώνεται» με τον ΑΡΗ σε αρκετά σημεία – ορόσημα μέσα στον χρόνο. Το 1922 η ίδρυση της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ συμπίπτει με την έναρξη δραστηριοποίησης της «Γ. Τουρνικιώτη και Σία», εταιρείας – προπομπού του ομίλου, η οποία είχε πρόεδρο τον παππού της σημερινής προέδρου του ομίλου, η οποία δραστηριοποιούνταν στην κατασκευή των πρώτων αμαξωμάτων λεωφορείων στην Ελλάδα. Το 1979, χρονιά χαραγμένη στην ιστορία του ΑΡΗ, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, προάγγελος της Αυτοκρατορίας, με βασικό πρωταγωνιστή τον νυν πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, κ. Χάρη Παπαγεωργίου, ο Όμιλος Τουρνικιώτη πρωτοπορεί, ξεκινώντας τη δραστηριοποίησή του στον κλάδο του κλιματισμού, με πρόεδρο τον αείμνηστο Λεωνίδα Τουρνικιώτη, πατέρα της σημερινής προέδρου. Όλα αυτά τα χρόνια, με τη βαριά κληρονομιά του ιδρυτή μας, ο Όμιλος Τουρνικιώτη συνδέεται άρρηκτα με την ικανοποίηση των αναγκών κλιματισμού εκατομμυρίων Ελλήνων καταναλωτών κι αυτό αποτελεί αδιάψευστη σφραγίδα εγγύησης σε λύσεις κλιματισμού και θέρμανσης τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες. Σήμερα, ερχόμενοι στο 2023, ο όμιλός μας και η MIDEA MBT, οραματίζονται ένα βιώσιμο περιβάλλον, καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο για τις νέες γενιές, με τη χρήση αντλιών θερμότητας και έξυπνων συστημάτων κεντρικού κλιματισμού, ανώτερης ενεργειακής απόδοσης, αλλά και μικρότερου περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Ευχόμαστε στην ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ τη νίκη σήμερα και μεγάλες επιτυχίες για τα επόμενα χρόνια».

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και πρόεδρος του Α.Σ., Λευτέρης Αρβανίτης, σημείωσε από την πλευρά του: 

«Ως πρόεδρος του Α.Σ. δε θα μπορούσα παρά να ξεκινήσω την τοποθέτησή μου με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Όμιλο Τουρνικιώτη και το brand της MIDEA για την έναρξη της συνεργασίας, από την οποία ελπίζουμε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι και να αποτελέσει την απαρχή μιας περαιτέρω συνεργασίας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο τμήμα μάρκετινγκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και τον κ. Παρταλίδη, ο οποίος σε συνεργασία με τον κ. Καστρινό έφτασαν αυτήν την υπόθεση σε ένα αίσιο τέλος και έχουμε αυτήν την πολύ μεγάλη χορηγία. Πρόκειται για μία εταιρεία η οποία είναι εκτός στοιχηματικών εταιρειών, τις οποίες οι αθλητικές ανώνυμες εταιρείες ψάχνουν να βρουν. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Ανέστη Καρκαβίτσα, ο οποίος είναι αυτός που έκανε την πρώτη γνωριμία, ένας Αρειανός που μας βοήθησε πολύ σ’ αυτό το κομμάτι. Ως Α.Σ. θέλουμε να ευχηθούμε καλές δουλειές στον όμιλο Τουρνικιώτη και πολλές επιτυχίες σε ό,τι κάνει από δω και πέρα και ελπίζουμε να επεκταθεί η συνεργασία και τα επόμενα χρόνια».

Ερωτώμενη για τα κριτήρια επιλογής του ΑΡΗ και για την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας και στο μέλλον, η Καλλιόπη Τουρνικιώτη απάντησε: 

«Το να στηρίζουμε τον αθλητισμό και το μπάσκετ είναι ανάγκη δική μας πάνω απ’ όλα. Το ελληνικό μπάσκετ μας έχει κάνει περήφανους και στον ΑΡΗ αναγνωρίζουμε την αξία μιας ιστορικής ομάδας, ενός οργανισμού που έχει επιβιώσει πολλά χρόνια και ξέρει να αντέχει με σθένος σε πολλές αλλαγές, μπορεί να εξελίσσεται. Οπότε, θέλουμε να συμπορευτούμε σε αυτό το κομμάτι με ότι αυτό σημαίνει και για τις δύο μεριές».

*Μετά το τέλος της εκδήλωσης, τα στελέχη της ΚΑΕ ΑΡΗΣ έδωσαν φανέλες της ομάδας στα αντίστοιχα του Ομίλου Τουρνικιώτη, αλλά και στα παιδιά της προέδρου, Καλλιόπης Τουρνικιώτη, με τα αντίστοιχα ονόματα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button