Ποδόσφαιρο

Η Δομή συμμετείχε στο 1ο Φεστιβάλ Αθλητισμού Νεολαίας του Αετού Βασιλικών

Η Δομή Εις το Όνομα του Άλκη συμμετείχε στο 1ο Φεστιβάλ Αθλητισμού Νεολαίας του Αετού Βασιλικών,που ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του Άλκη Καμπανού και τα έσοδα από την συναυλία των Stavento που ακολούθησε, πήγαν εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση του μικρού Ιωσήφ.

Παρευρισκόμενη μεταξύ σημαντικών προσωπικοτήτων του αθλητισμού και της κοινωνίας που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα, απευθύνθηκε σε πάνω από 2.000 παρευρισκόμενους πολίτες σχετικά με τις δράσεις αλλά και τους στόχους της, και τους κάλεσε να αποτελέσουν το καύσιμο στην ενίσχυση της προσπάθειας της να αλλάξει την οπαδική κουλτούρα.

Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων σημαντικών, στην ομιλία του ο κ. Αλέξανδρος Τζιμπιλής, μέλος του Δ.Σ. της Δομής, η Δομή είναι το όχημα για να αλλάξει το ζοφερό σκηνικό που υπάρχει στον Ελληνικό αθλητισμό και ζήτησε την υποστήριξη όλων, προλογίζοντας το τραγούδι του Χρήστου Βαγιωνά “Με λέγανε Άλκη”.

Η συμμετοχή της Δομής στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία σε όλα τα επίπεδα, χάρη στην προσπάθεια μελών του Δ.Σ. αλλά και Εθελοντών μας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button