Μπάσκετ

Η δημοσίευση της ΚΑΕ Άρης για τον “50άρη” Καστρίτη (pic)

Ο προπονητής της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Καστρίτης, έγινε ο έκτος προπονητής στην ιστορία του Άρη που συμπλήρωσε πενήντα αγώνες στον πάγκο της ομάδας.

Ο αγώνας του Άρη απέναντι στο Λαύριο, ήταν ιστορικής σημασίας για τον προπονητή του Άρη, Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος μπήκε σε μια…ξεχωριστή λίστα στην ιστορία των προπονητών του Αυτοκράτορα.

Η σχετική δημοσίευση της ΚΑΕ Άρης:

“Μία ξεχωριστή προέκταση είχε για τον Γιάννη Καστρίτη το παιχνίδι του ΑΡΗ με το Λαύριο Megabolt αφού ήταν το 50ό του στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης για την Basket League. Ο 40χρονος κόουτς έγινε ο 6ος που έφτασε σε αυτόν τον αριθμό στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Ο Καστρίτης που έχει ως τώρα απολογισμό 21 νικών και 29 ηττών στον «κίτρινο» πάγκο στο Πρωτάθλημα, ξεπέρασε τον Στιβ Γιατζόγλου σε αγώνες και έφτασε τους 50 μετά τους Δημήτρη Πρίφτη, Αντρέα Ματσόν, Σούλη Μαρκόπουλο, Βαγγέλη Αλεξανδρή και Βαγγέλη Αγγέλου, αποκλειστικά μέσα από την ιστορία της Basket League (από το 1992-93).

Με το τέλος του πρώτου γύρου της κανονική περιόδου μάλιστα, ο Καστρίτης θα «πιάσει» τον Βαγγέλη Αγγέλου στην 5η θέση της σχετικής λίστας με 53 αγώνες και θα τον ξεπεράσει με την έναρξη του δεύτερου.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button