Μπάσκετ

H Tσαρούχα “κέρδισε”… δημοσιότητα στο εξωτερικό!

Με όσα έγιναν την Κυριακή στο Παλέ…

Είναι λογικό εκτός Ελλάδας να μην γνωρίζουν ποια είναι η γενικότερη αντιμετώπιση που έχει η Βάσω Τσαρούχα απέναντι στον Άρη. Ούτε να ξέρουν ότι η συγκεκριμένη σε ένα ήρεμο παιχνίδι, με γεμάτο Παλέ, φρόντισε από νωρίς να… εκνευρίσει τους πάντες και να κάνει έξαλλο τον Γιάννη Καστρίτη. Όλα αυτά, τα λέμε γιατί σε γαλλική μπασκετική ιστοσελίδα γίνεται αναφορά μόνο στην διακοπή του αγώνα Άρης-Λαύριο, τονίζοντας πως η Τσαρούχα δέχτηκε φτύσιμο και αποχώρησε από το γήπεδο μαζί με τους άλλους δύο διαιτητές.

Η Τσαρούχα, λοιπόν, “πήρε”… κάτι με όσα -απίθανα- έκανε την Κυριακή. Τι; “Κέρδισε”… δημοσιότητα στο εξωτερικό. Εκεί, όπου δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά για όσα “παρατράγουδα” υπήρχαν από την Ελληνίδα ρέφερι, ούτε ότι το γήπεδο ήταν γεμάτο, αλλά μόνο ότι για κάποια λεπτά οι διαιτητές έμειναν στα αποδυτήρια λόγω… φτυσίματος.

Γενικότερα, συχνά σε ματς του Άρη, κάποιος ή κάποιοι βρίσκουν την ευκαιρία με “κατορθώματά” τους να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους. “Πουλάει” -αν μη τι άλλο- ο Άρης, έτσι κι αυτοί “κερδίζουν” αρκετή δημοσιότητα μέσω των “κιτρίνων”. Δηλαδή, πάλι καλά που υπάρχει ο “Αυτοκράτορας”, αφού σε άλλα ματς ουδείς ασχολείται μαζί τους…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button