ΓενικάΜουσική

H Rykarda Parasol μιλάει ζωντανά στο Yellow Radio! (audio)

Η σπουδαία αυτή μουσικός μας έκανε την τιμή να μιλήσει ζωντανά στην εκπομπή “Τραγουδάμε Ανάποδα”

H Rykarda Parasol ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ανεξάρτητης Rock σκηνής, δίνει σπάνια συνεντεύξεις, φιλοξενήθηκε (τηλεφωνικά) στην εκπομπή “Τραγουδάμε Ανάποδα”. Η αγαπημένη μουσικός, συγγραφέας και καλλιτέχνης αποδέχθηκε την πρόταση του Yellow και μίλησε ON AIR στους Εύη Αλεξίου και Πέτρο Γαβριηλίδη δίνοντας μας έτσι την ευκαιρία να γνωρίσουμε ακόμη καλύτερα, το κορίτσι αυτό που μας απογειώνει με τις μουσικάρες της.

Γνωρίσαμε τη Rykarda μέσα από τα δικά της μάτια, μας μίλησε για τη δική της ιστορία, μια ιστορία γεμάτη αλήθεια που αναζητάει το φως μακριά από τα σκοτάδια, πέρα από συγκρίσεις και παρομοιώσεις.

Rykarda Parasol

Όπως μας εξομολογήθηκε η ποίηση, η λογοτεχνία, η τέχνη γενικότερα την επηρεάζουν στη μουσική της αλλά και τη θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική για να έχουμε μια σκεπτόμενη κοινωνία. Όλη αυτή η κρίση που επικρατεί στον πλανήτη (μεταναστευτικό, καταστροφή περιβάλλοντος) την έχουν επηρεάσει βαθιά συναισθηματικά έχοντας αντίκτυπο και στα τραγούδια της.

“Το τραύμα θα σας κάνει να καταφύγετε σε ιδεολογίες που μειώνουν τον πόνο σας ενώ γίνεται αιτία να υποφέρουν άλλοι. Η ελπίδα και το φως είναι σημαντικά για μένα. Θα πρέπει να τα βρείτε μέσα στο σκοτάδι και να πολεμήσετε τη χειραγώγηση, τον πόνο και την ανεντιμότητα. Όποιο κι αν είναι αυτό το σκοτάδι…”

Θυμάται με χαρά την τελευταία της εμφάνιση στην Ελλάδα πριν από 10 χρόνια έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για το ελληνικό κοινό.

Όλη η μουσική της είναι διαθέσιμη στο Spotify, Apple music, iTunes κλπ. όπως και στην ιστοσελίδα της: https://www.rykardaparasol.com που επιμελείται η ίδια.

Aς ακούσουμε όμως την ίδια σε μια κατάθεση ψυχής, όπως είναι και τα τραγούδια της… για τους ακροατές του Yellow…

Εύη Αλεξίου

Μουσική για τους αληθινούς εραστές της κι όχι τους... επιβήτορες της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com