Μπάσκετ

Γρόλλιος: “Ο Άρης πληρώνει τρεις ομάδες, μας έχει στηρίξει πάρα πολύ ο κόσμος”

Στην εκπομπή του Yellow Radio 101.7 FM, “Μ’όποιον δάσκαλο καθίσεις”, με τον Γιάννη Δασκάλου, φιλοξενήθηκε ο νομικός της ΚΑΕ Άρης, Χρήστος Γρόλλιος, ο οποίος μίλησε για τη λύση των μπαν στην ΚΑΕ.

Για την τετραπλή μάχη που έδιναν οι άνθρωποι του Άρη:

“Η ΚΑΕ Άρης είναι μια περίπτωση που κουβαλά αμαρτίες του παρελθόντος, εδώ και τρία χρόνια περίπου προσπαθούμε να λύνουμε τα παλιά προβλήματα και παράλληλα να μη δημιουργούμε νέα. Όταν έχεις τέτοια προβλήματα, μπορείς να αποκτήσεις καλαθοσφαιριστές από μια συγκεκριμένη “δεξαμενή”.

Είχαμε να κάνουμε με 11 μπαν συνολικά. Στο θέμα Σανικίτζε, ο οποίος αγωνίστηκε 28 λεπτά συνολικά, είχε μεσολαβήσει η ΦΙΜΠΑ, καθώς θέλαμε πέρυσι να έχουμε πληρωμένη όλη την ομάδα και είχαμε σχεδόν τηρήσει τη συμφωνία μας.

Ο Γκεσεβίτσιους, με τον οποίο είχαμε έρθει σε συμφωνία πέρυσι, μας επιβάρυνε οικονομικά, φέτος απαίτησε μέχρι και το τελευταίο λεπτό του ευρώ.

Το ότι τα μπαν έχουν αρθεί, δε σημαίνει ότι έχουν τελειώσει όλες οι υποθέσεις.

Ο Δημήτρης Πρίφτης, ενώ είχε μια αρχική απαίτηση, εν συνεχεία την περιόρισε, δυστυχώς όμως είναι μεγάλο το ποσό και περιόρισε το ποσό από τις 100 χιλιάδες ευρώ στις 60 χιλιάδες ευρώ.”

Για τα διαρκείας:

“Για συγκεκριμένους λόγους, δεν μπορούσαν να εκδοθούν εγκαίρως και τα εισιτήρια διαρκείας, η ανταπόκριση του κόσμου μας έχει βοηθήσει, θα είναι μια πάρα πολύ σημαντική ανάσα καθώς δεν υπάρχει κανένα άλλο έσοδο στην ομάδα παρά μια χορηγία που ενεργοποιήθηκε φέτος.

Η ευχή και η πίστη μας είναι να συνεχίσει να στηρίζει ο κόσμος γιατί πέρα από τη βοήθεια συγκεκριμένων ανθρώπων, δε θα υπήρχε η ΚΑΕ Άρης.

Όλοι όσοι είναι στην ομάδα, δεν έχουν σταματήσει, όλοι έχουν βάλει πλάτη ανεξαιρέτως, έχουμε κι άλλα πράγματα που θα πρέπει να λύσουμε.”

Για το πως γίνεται η ΑΕΚ των 24 μπαν να επιβιώνει:

“Ίδια πίεση με εμάς έχει και η ΑΕΚ, εμείς παρόλα αυτά δεν ασχολούμαστε με άλλες ομάδες, εμάς δε μας ενδιαφέρει τίποτα παρά μόνο ο Άρης, δε θα μας βοηθήσει να ασχολούμαστε με τους άλλους.”

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να αναζητήσει ο Άρης καλύτερη τύχη για το μέλλον του στο τέλος της χρονιάς:

“Έχει ειπωθεί πολλές φορές πως ο Άρης πληρώνει τρεις ομάδες, κι αν εξαιρέσει κανένας την τελευταία φάση του τελευταίου αγώνα, ο Άρης θα μπορούσε να είναι πρωταθλητής. Αν έχουμε τη στήριξη του κόσμου και φέτος αλλά και την όμορφη αγωνιστική κατάσταση, πιστεύω πως μετά θα έχουμε να κάνουμε μόνο με τα χρέη προς το δημόσιο, όπως είπε και ο κ. Ρουσιαμάνης.

Είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο, αλλά πιστεύω πως όλα θα έρθουν, σκοπός να χτίσουμε την αξιοπιστία μας και να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας.

Έχουμε χρέη και σε άλλους από το παρελθόν, κοιτάμε κι άλλες υποθέσεις, ζητάμε την υπομονή των υπολοίπων, την υπομονή ώστε να ξεκινήσει πρώτα η χρονιά και μετά θα αρχίσουμε να αποπληρώνουμε και να λύνουμε τα πάντα.

Είναι σημαντικό πως ο κόσμος μας έχει στηρίξει πάρα πολύ, ελπίζουμε πως η χρονιά μας θα είναι αντάξια των προσδοκιών μας.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button