Ποδόσφαιρο

Παμλίδης: “Ξέρουμε τι εστί αυτό το γήπεδο, υπερπολύτιμος ο βαθμός”

Εμείς οι Έλληνες ξέρουμε τι εστί αυτό το γήπεδο και πόσο δύσκολα είναι τα ματς απέναντι στον ΑΡΗ, είχαμε ένα πλάνο και μας βγήκε, ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι και καταφέραμε να πάρουμε έναν υπερπολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια.

Στο ποδόσφαιρο όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, από την στιγμή που έχει έρθει ο κύριος Φέστα έχουμε δύο βαθμούς και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, έχουμε μπει σε έναν καλό δρόμο για τη συνέχεια.

Πρέπει να κερδίζουμε για να μας ανέβει και λίγο το ηθικό, αν συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο σίγουρα θα έρθουν και οι νίκες, έχουμε κάποια ελαττώματα αλλά στην διακοπή θα έχουμε την ευκαιρία να τα δουλέψουμε».

Για την δική του παρουσία στον Απόλλωνα:
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και νιώθω πολύ καλά στον Απόλλωνα, θέλω να πιστεύω ότι μέσα από την σκληρή δουλειά θα έρθουν και τα αποτελέσματα για την ομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι παιχνίδι με παιχνίδι οι εμπειρίες γίνονται πιο δυνατές, μακάρι να συνεχίσουμε να έχουμε την υγεία μας και να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο».

Για την παρουσία του Μπρούνο Άλβες στον Απόλλωνα:

«Η παρουσία του Μπρούνο στην ομάδα είναι ιδιαίτερη, για εμάς του μικρούς είναι ένα σχολείο, μόνο που έχουμε είναι να κερδίσουμε πράγματα από τέτοιες προσωπικότητες. Πρέπει να είμαστε σφουγγάρια και το μόνο που έχουμε είναι να κερδίσουμε από τέτοιους ποδοσφαιριστές»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button