Ποδόσφαιρο

Γίνεται επίτιμος δημότης της Ηγουμενίτσας ο Ρότσα

Την ερχόμενη Τετάρτη (30/11) θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας η πρόταση του Δημάρχου Ιωάννη Λώλου ώστε να ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης της πόλης ο προπονητής του Θεσπρωτού, Χουάν Ραμόν Ρότσα, κάτι που θα γίνει αποδεκτό αφού η προσφορά του στην ευρύτερη περιοχή είναι τεράστια.

Ο 68χρονος κόουτς μίλησε για το ζήτημα στην ιστοσελίδα του club και σχολίασε πως «αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα να με προτείνει η δημοτική αρχή για να με ανακηρύξει επίτιμο δημότη του Δήμου Ηγουμενίτσας. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου γι’ αυτή την πρόταση. Η Ηγουμενίτσα είναι η πόλη που αγάπησα και ενώ ήρθα με αφορμή το ποδόσφαιρο, μου ‘έκλεψε’ την καρδιά και μένω πλέον μόνιμα. Η πόλη της Ηγουμενίτσας και η περιοχή είναι ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερα όμορφο μέρος της Ελλάδας και αρέσει πολύ σε όλη την οικογένειά μου».

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button