Μπάσκετ

Γιατράς: “Ο Άρης είναι Άρης, κάνει τρομερή δουλειά ο Καστρίτης”

Ο Έλληνας προπονητής, Μάκης Γιατράς, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 101.7FM και στην εκπομπή “Yellow News” με τον Χρήστο Γκάλη και τον Δημήτρη Οσσανλή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε.

Για το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ που είδε από κοντά:

“Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, ένα δυνατό ντέρμπι, ξέρουμε τη δύναμη που έχει το Αλεξάνδρειο αλλά ο Άρης έχει και πάρα πολύ καλή ομάδα, ο Γιάννης ο Καστρίτης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά.

Ο Άρης μπορεί να είναι ψηλά φέτος, έχει πιο βατό πρόγραμμα προς το τέλος. Στο θέμα της τακτικής οι παίκτες και οι προπονητές ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, ο Άρης παίζει πολύ καλή άμυνα.”

Για το χαμηλό μπάτζετ του Άρη και την υψηλή του απόδοση:

“Ο Άρης είναι Άρης. Ο Άρης είναι μαζί με τον Ολυμπιακό, οι μόνες ομάδες που δεν έχουμε κερδίσει με τον Προμηθέα στην έδρα τους.

Προχθές ήρθα στο Παλέ για πρώτη φορά ως φίλαθλος και το κατάλαβα, κατάλαβα τη δυναμική της έδρας.”

Για το χτίσιμο μιας ομάδας:

“Είναι πολύ δύσκολο να χτίσεις μια ομάδα με “κολεγιόπαιδα”. Σίγουρα είναι πιο δύσκολο το αν έχεις 2 παιχνίδια τη βδομάδα. Όταν έχεις ένα, μπορείς να κάνεις περισσότερες προπονήσεις, δεν έχεις ταξίδια και κούραση.

Χρειάζονται σίγουρα μαζί με τα “κολεγιόπαιδα” και οι πιο έμπειροι, αλλά πρέπει να βρει τη χημεία ο προπονητής, κάτι που ο Γιάννης ο Καστρίτης ξέρει πως να το κάνει.”

Για το ποιους ξεχωρίζει από τον Άρη:

“Σίγουρα τον Γκούντγουιν, ο καλαθοσφαιριστής είναι πολύ καλός, μπορεί να παίξει σίγουρα και στο πιο ψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο, είναι καταπληκτικός.

Είναι σίγουρα και οι Νότε, ο Χάγκινς, ο Νετζήπογλου, δε θέλω να αδικήσω κάποιον γιατί τα παιδιά πραγματικά προσπαθούνε και δίνουν τα πάντα.”

Για το κυριακάτικο παιχνίδι του Άρη κόντρα στον Απόλλωνα:

“Οι αγωνιστικές είναι λίγες, ο καθένας έχει άλλους στόχους, πιστεύω θα έχουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και ξέρουμε πως ο Απόλλωνας είναι δυνατός εντός έδρας. Πιστεύω πως φίλαθλοι του Άρη θα βρίσκονται σίγουρα στο γήπεδο όπως και με εμάς και πως θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button