Μπάσκετ

Φορτσάρει ο κόσμος ενόψει Καρδίτσας – Ήδη “έφυγαν” τα πρώτα εισιτήρια!

Ενθαρρυντικά τα πρώτα μηνύματα όσον αφορά το ενδιαφέρον του κόσμου για το παιχνίδι που “έρχεται”

Η νίκη στο Περιστέρι χάθηκε ελέω διαιτησίας αλλά ο Άρης είναι αναγκασμένος να “κοιτάξει” μπροστά. Επόμενο ματς είναι αυτό με την Καρδίτσα στο Παλέ. “Το πρώτο sold out της χρονιάς (και για τον ΑΡΗ και για την Basket League) θα είναι το πιο ηχηρό μήνυμα στήριξης της προσπάθειας που γίνεται για να επανέλθει ο ΑΡΗΣ στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, ανεξαρτήτως συνθηκών!”, ανέφερε η ΚΑΕ στη χθεσινή ανακοίνωσή της για τα εισιτήρια του αγώνα.

Ένα παιχνίδι απέναντι στην Καρδίτσα μπορεί να μην θεωρείται “εμπορικό”, όμως ο κόσμος του Άρη έχει δείξει πως στηρίζει την ομάδα του σε όλα τα ματς. Και εφόσον γίνει sold out, σε έναν τέτοιο αγώνα, προφανώς θα αποτελεί τεράστια υπόθεση. Τα πρώτα μηνύματα για την παρουσία των φιλάθλων του “Αυτοκράτορα” στο παιχνίδι που “έρχεται”, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Ήδη, από χθες μέσω διαδικτύου οι φίλοι του Άρη άρχισαν να προμηθεύονται εισιτήρια του αγώνα κόντρα στην Καρδίτσα. Πουλήθηκαν εισιτήρια, “έφυγαν” έτσι τα πρώτα και από σήμερα ο κόσμος των “κιτρίνων” θα μπορεί να προμηθεύεται εισιτήρια και από την μπουτίκ (σ.σ. Δευτέρα 21/11 έως την Παρασκευή 25/11 από τις 10:00 έως τις 18:00). Στον Άρη περιμένουν ένα γεμάτο Παλέ στο σαββατιάτικο παιχνίδι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 19.15.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button