Ποδόσφαιρο

Φατόρε: “Έτοιμος να παίξω και στόπερ αν θέλει ο προπονητής”

Έτοιμος να πάρει την ευκαιρία του και να αγωνιστεί ακόμα και ως στόπερ δήλωσε ο Βαλεντίνο Φατόρε, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε στο ματς με το Βόλο υποστηρίζοντας πως η νίκη είναι μονόδρομος.

Επ’ αυτού ακριβώς ήταν η πρώτη ερώτηση που έγινε στον Φατόρε. Αν αισθάνεται έτοιμος, δηλαδή, να μπει στην ενδεκάδα του Άρη ως βασικός και να αγωνιστεί στον Βόλο. Απάντησε με σιγουριά, κάνοντας λόγο για την ευκαιρία που του δίνεται: “Είμαι έτοιμος! Έχω δουλέψει πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα γι’ αυτήν την ευκαιρία. Αυτήν περίμενα! Αν ο προπονητής μου ζητήσει να αγωνιστώ, θα το κάνω. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα”.

Σχετικά με το ότι δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό από παιχνίδια, είπε: “Είναι αλήθεια ότι είναι καλό να έχεις αγωνιστικό ρυθμό από παιχνίδια. Είναι διαφορετικό από το να έχεις ρυθμό μόνο από προπονήσεις. Εγώ, όμως, όλο αυτό το διάστημα που είμαι στην ομάδα έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά, για να πιάσω την ευκαιρία που περίμενα. Και αγωνιστικά, αλλά και πνευματικά είμαι πανέτοιμος!”

Όσο για το αν του είναι οικεία η θέση του κεντρικού αμυντικού, τόνισε: “Αν ο προπονητής θέλει να αγωνιστώ σε αυτή τη θέση, είμαι έτοιμος να το κάνω. Έχω τέτοια προσόντα, που μπορώ να παίξω σε διάφορες θέσεις. Όπου με χρειαστεί ο προπονητής, λοιπόν, θα μπω να αγωνιστώ και θα δώσω το 100%! Με έχουν βοηθήσει και ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου όλη αυτή την εβδομάδα, για να μπορέσω να αντεπεξέλθω”.

Αναφορικά με το πώς περιμένει αγωνιστικά την ομάδα του Βόλου, είπε: “Έχουμε μελετήσει τον Βόλο. Είδαμε ότι είναι μια καλή ομάδα. Από την άλλη, εμείς όλη αυτή την εβδομάδα έχουμε δουλέψει πολύ καλά γι’ αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε στο αυριανό συγκριτικά με τα τελευταία παιχνίδια. Πάμε στην έδρα του αντιπάλου για να πάρουμε τη νίκη, να το χαρούμε κι εμείς, αλλά κι ο κόσμος μας!”

Και κατέληξε, κάνοντας λόγο γι’ αυτό που πρέπει να κάνει ο Άρης για να φτάσει στη νίκη: “Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας. Ξέρουμε ότι έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες και ότι θα έχουμε τις ευκαιρίες μας στο παιχνίδι να σκοράρουμε. Πρέπει να διεκδικήσουμε κάθε μπάλα με όλες μας τις δυνάμεις. Έτσι πρέπει να παίξουμε, όπως πρέπει να κάνει πάντα μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Άρης!”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button