Μπάσκετ

“Έβγαλε” το δυσκολότερο πρόγραμμα σε σχέση με τους υπόλοιπους και… αισιοδοξεί

Ποια “δυνατά” ματς έχουν οι… ανταγωνιστές του Άρη ως το φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος

Ο Άρης είναι στο 3-3 όσον αφορά τις νίκες-ήττες μετά την… κλοπή του “διπλού” απέναντι στο Περιστέρι ελέω διαιτησίας. Εάν “ερχόταν” το θετικό αποτέλεσμα στο ματς απέναντι στον Σπανούλη, θα ήταν εξαιρετικό το ρεκόρ 4-2 αφού υπήρχε ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα ως τώρα. Ο Άρης αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό (εντός), τον ΠΑΟΚ (εκτός), τον Ολυμπιακό (εντός), την ΑΕΚ (εκτός), τον Απόλλωνα Πατρών (εντός) και το Περιστέρι (εκτός). Δηλαδή, πέντε πολύ “δυνατά” ματς (με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Περιστέρι), αν “βγάλουμε” έξω τον αγώνα με τους Πατρινούς.

Εάν υποθέσουμε πως οι κύριοι ανταγωνιστές (βαθμολογικά) του Άρη είναι ομάδες όπως η ΑΕΚ, το Περιστέρι, ο Προμηθέας και ο ΠΑΟΚ, σύλλογοι δηλαδή που έχουν βλέψεις (άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο) για τα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, τότε ο Άρης έχει “βγάλει” το δυσκολότερο πρόγραμμα σε σχέση με τις συγκεκριμένες μέρες.

Οι “κίτρινοι” έχοντας παίξει (με Παναθηναικό, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Περιστέρι, “χρωστάνε” ακόμη ένα “δυνατό” παιχνίδι (σ.σ. “βαφτίζουμε” ως “δυνατά” παιχνίδια τις “μάχες” ανάμεσα στις ομάδες Ολυμπιακό, Παναθηναικό, Άρη, ΑΕΚ, Περιστέρι, Προμηθέας και ΠΑΟΚ) ως το τέλος του πρώτου γύρου, αυτό με τον Προμηθέα στην Πάτρα. Οσο για τους υπόλοιπους (ΑΕΚ, Περιστέρι, Προμηθέας και ΠΑΟΚ);

Ας δούμε… Η ΑΕΚ μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου έχει τέσσερα πολύ “δυνατά” ματς, αυτά με τον Προμηθέα (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός). Το Περιστέρι έχει δύο “δυνατά” ματς ως το τέλος του πρώτου γύρου, αυτά με Προμηθέα (εντός) και Παναθηναϊκό (εκτός). Ο Προμηθέας (σ.σ. έχει παίξει δύο λιγότερους αγώνες σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες) έχει ως το τέλος του πρώτου γύρου πέντε “δυνατά” παιχνίδια, με Ολυμπιακό (εντός), ΑΕΚ (εκτός), Περιστέρι (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός) και Άρη (εντός).

Σχετικά με τον ΠΑΟΚ, έχει τρία “δυνατά” ματς ως το τέλος του πρώτου γύρου, αυτά με Παναθηναϊκό (εκτός), Ολυμπιακό (εντός) και ΑΕΚ (εκτός). Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Άρης μέχρι στιγμής έχει δώσει τα περισσότερα από τα “δυνατά” ματς σε σύγκριση με ΑΕΚ, Περιστέρι, Προμηθέα και ΠΑΟΚ.

Εφόσον η ομάδα του Καστρίτη εκμεταλλευτεί ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό πρόγραμμα που έχει πριν δώσει τον αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα (κατά σειρά υπάρχουν οι αγώνες με Καρδίτσα εντός, Λαύριο εντός, Ιωνικό εκτός και Κολοσσό εντός), τότε κάλλιστα μπορεί να αισιοδοξεί για ένα καλό πλασάρισμα στο τέλος του πρώτου γύρου, δεδομένου πως για ΑΕΚ, Περιστέρι, Προμηθέα και ΠΑΟΚ, έχουν μείνει αρκετοί “δυνατοί” αγώνες στο εξής ως το φινάλε του πρώτου γύρου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button