Eurocup: «Ο σκοπευτής Άντζουσιτς στον Άρη»
Στη μεταγραφή του Ντανίλο Άντζουσιτς προχώρησε ο Άρης. Μια είδηση που δεν πέρασε στα… ψιλά για την ιστοσελίδα Eurocup, η οποία στέκεται σε αυτή την προσθήκη των κιτρινόμαυρων.
Ο τίτλος του άρθρου αναφέρει: “Ο σκοπευτής Ντανίλο Άντζουσιτς εντάσσεται στον Άρη”, ενώ στο σχετικό κείμενο τονίζονται τα εξής:
“Ο Άρης Betsson ενίσχυσε το ρόστερ με την προσθήκη του έμπειρου σουτέρ Ντανίλο Άντζουσιτς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Άντζουσιτς (1,96 μέτρα, 34 ετών) προέρχεται από την ομάδα του Ντουμπάι Μπάσκετ, όπου αγωνίστηκε περιορισμένα αυτή τη σεζόν. Αγωνίστηκε σε έναν αγώνα της EuroLeague και έναν αγώνα της ABA League για την ομάδα του Ντουμπάι αυτή τη σεζόν. Την περασμένη σεζόν, ο Άντζουσιτς είχε μέσο όρο 11,0 πόντους ανά αγώνα στην ABA League, ευστοχώντας στο 36,4% των τριπόντων του.
Φέρνει στον Άρη πλούσια εμπειρία, συμπεριλαμβανομένων τμημάτων επτά σεζόν στην EuroLeague. Ο Άντζουσιτς έπαιξε τέσσερις από αυτές τις σεζόν με την Παρτιζάν Βελιγραδίου. Αφού ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με την Χέμοφαρμ Βρσατς, ο Άντζουσιτς έχει επιδείξει την ικανότητά του στο σκοράρισμα σε όλη την Ευρώπη.
Το βιογραφικό του περιλαμβάνει θητείες με τη Βίρτους Μπολόνια στην Ιταλία, τη Βαγιαδολίδ και την Μπιλμπάο Μπάσκετ στην Ισπανία, την Άνβιλ Βλότσλαβεκ στην Πολωνία, την Πάρμα Περμ και την Ούνιξ Καζάν στη Ρωσία, την Ιγκόκεα Αλεξάντροβατς στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, και τις γαλλικές ομάδες JL Bourg en Bresse και AS Monaco. Ο Άντζουσιτς αγωνίστηκε τελευταία φορά στο EuroCup για την Μπουργκ κατά τη διάρκεια της σεζόν 2020-21.
Ο Άντζουσιτς κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Σερβίας και το νταμπλ του ABA το 2023 με την Παρτιζάν το 2012 και σήκωσε το Κύπελλο Βοσνίας με την Ιγκόκεα το 2019. Έχει επίσης αγωνιστεί για την εθνική ομάδα της Σερβίας σε επίπεδο junior και senior. Με την αποδεδειγμένη πινελιά του στο σουτ και την ηγετική του ικανότητα, ο Άντζουσιτς αναμένεται να παίξει βασικό ρόλο για τον Άρη, καθώς η ομάδα προσπαθεί να κάνει μια πορεία υπό τον προπονητή Ιγκόρ Μίλιτσιτς”.




