Γενικά

Εργατική Πρωτομαγιά στη Θεσσαλονίκη: Ο «χάρτης» των σημερινών κινητοποιήσεων

Σε «κλοιό» κινητοποιήσεων θα βρίσκεται σήμερα η Θεσσαλονίκη, καθώς με συγκεντρώσεις, πορείες και στάσεις εργασίας θα τιμήσουν τα συνδικάτα την Εργατική Πρωτομαγιά.

Συγκεκριμένα τρεις είναι οι βασικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για σήμερα. Στις 10:30 μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης έχει δοθεί κάλεσμα για συγκέντρωση από την ΓΣΕΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ, στις 11:00 στην Καμάρα από οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου και την ίδια ώρα στο Άγαλμα Βενιζέλου από μέλη του ΠΑΜΕ.

Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη την Πρωτομαγιά

Στο μεταξύ, χωρίς αστικά λεωφορεία θα μείνει σήμερα η Θεσσαλονίκη, καθώς οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ θα απεργήσουν για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων του Οργανισμού Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης, οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν με 24ωρη απεργία στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς, που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΕΚΘ.

Υπενθυμίζεται πως η αργία της Πρωτομαγιάς έχει μετατεθεί τη Δευτέρα 2 Μαΐου. Γι’ αυτό το λόγο, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις θα ξεκινήσουν την επομένη, δηλαδή στις 3 Μαΐου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button