Μπάσκετ

Επιθετικό “όπλο” ο Χάρελ σε σημαντικές νίκες: Πόσο “εκτινάχτηκε” ο μέσος όρος του

Η βελτίωση του Αμερικανού

O Χάρελ αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ, βάζοντας έτσι έναν ακόμη κρίκο στην “αλυσίδα” των καλών του εμφανίσεων τον τελευταίο καιρό. Πριν το παιχνίδι με τον “Δικέφαλο”, οι κίτρινοι είχαν ακόμη τρεις σημαντικές νίκες στο πρωτάθλημα, αυτές κόντρα σε ΑΕΚ, Κολοσσό και Παναθηναϊκό. Ήταν τρεις αγώνες στους οποίους ο Χάρελ βοήθησε ξανά επιθετικά, κάτι που έκανε και με τον ΠΑΟΚ.

Από τους 6,6 πόντους μέσο όρο στους 15,5

Πιο συγκεκριμένα στις τελευταίες τέσσερις νίκες του Άρη στη Basket League, ο Αμερικανός έχει 15,5 πόντους μέσο όρο. Η βελτίωση του επιθετικά είναι πολύ μεγάλη αν αναλογιστούμε πως πριν από αυτά τα τέσσερα ματς, είχαν προηγηθεί 13 αγώνες που έπαιξε και ο Χάρελ σε αυτούς είχε 6,6 πόντους μέσο όρο.

Δηλαδή, ο μέσος όρος σκοραρίσματος έχει “εκτιναχθεί” για τον Αμερικανό κατά 9 πόντους, από τους 6,6 πόντους στους 15,5 πόντους. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της σεζόν αυτό που χαρακτήριζε τον Χάρελ, ήταν η πολύ καλή άμυνα που κάνει αλλά πλέον έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό επιθετικό “όπλο” του Άρη, έχοντας πρόοδο σε αυτό το κομμάτι, όπως δείχνουν τα νούμερα. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button