Ποδόσφαιρο

Επίσημο: Στις 14/2 η δικάσιμος για τους “κλεμμένους” 6 βαθμούς – Πότε βγαίνει η απόφαση

Λίγο ακόμα υπομονή θα χρειαστεί να κάνει ο οργανισμός Άρης (παίκτες, παράγοντες, οπαδοί) για να μάθει αν θα του επιστραφούν οι “κλεμμένοι” 6 βαθμοί που του αφαιρέθηκαν με το έτσι θέλω.

Το CAS όρισε και επίσημα δικάσιμο στις 14 Φεβρουαρίου για την υπόθεση Λάσκοφ. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 5 Ιανουαρίου η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι το Ανώτατο αθλητικό δικαστήριο, όρισε να συζητήσει στις 14 Φεβρουαρίου την περιβόητη υπόθεση αλλά περιμέναμε και την επισημοποίηση της ημερομηνίας.

Αυτή ήρθε την Παρασκευή, έχοντας το CAS συμπεριλάβει στην λίστα των ακροάσεων την συγκεκριμένη υπόθεση. Μάλιστα όπως καταγράφει οι αντίδικοι είναι από τη μια πλευρά η ΠΑΕ Αρης και ο Θόδωρος Καρυπίδης κατά της ΕΠΟ.

Το ερώτημα είναι πότε θα βγει η απόφαση. Αυτή αναμένεται στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου με την ελπίδα και την ευχή της δικαίωσης του Άρη.

Θυμίζουμε πως η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται στις 6 Μαρτίου και ο Άρης θέλει οπωσδήποτε απόφαση μέχρι τότε, πριν δηλαδή επικυρωθεί η βαθμολογία ενόψει των πλέι οφ. Διότι εάν παρέλθει αυτή η ημερομηνία τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button