ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Επέστρεψε και σκόραρε ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση, επέστρεψε και στα γκολ, σκοράροντας στην νίκη της Ιντερ Μαϊάμι επί της Φιλαδέλφεια Γιούνιον με 2-1.

Ο 37χρονος «pulga», έχασε τους πρόσφατους προκριματικούς αγώνες της εθνικής Αργεντινής για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026 και κυρίως το ντέρμπι με την Βραζιλία, όπου η «αλμπισελέστε»συνέτριψε με 4-1 την «σελεσάο, λόγω τραυματισμού στον προσσαγωγό, που υπέστη στις 16 Μαρτίου αγωνιζόμενος με την ομάδα του Μαϊάμι.

Ωστόσο, ο Αργεντινός προπονητής της Ιντερ, Χαβιέ Μασεράνο, έβαλε τον Μέσι στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης και δύο λεπτά αργότερα, ο οκτάκις κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας»  αξιοποίησε την ασίστ του Λουϊς Σουάρες διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του. Το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Τέϊλορ στο 23ο λεπτό, ενώ η ομάδα της Φιλαδέλφειας μείωσε στο 80` με τον Γκάζνταγκ.

Με αυτήν την νίκη, η Ιντερ Μαϊάμι διατήρησε το αήττητο της (σ.σ. 4 νίκες και μία ισοπαλία) στο MLS και φυσικά παρέμεινε στην κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button