Ποδόσφαιρο

Εμπακατά: “Ξεχνάμε τις ήττες από τον Ολυμπιακό και πάμε να κερδίσουμε”

Ο Σαλέμ Εμπακατά μιλώντας στην κάμερα της Nova ανέφερε πως οι ποδοσφαιριστές του Άρη καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για την προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με τον Βόλο: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να νικήσουμε, για να περάσουμε τον Βόλο στη βαθμολογία».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να πάρει τους τρεις βαθμούς: «Κατ’ αρχάς, πρέπει να είμαστε συμπαγείς. Επιπλέον, πρέπει να κυκλοφορούμε την μπάλα γρήγορα. Αν τα κάνουμε αυτά, θα έχουμε τις ευκαιρίες μας να σκοράρουμε και να νικήσουμε».

Για το αν έχουν αφήσει πίσω τους τις δύο ήττες με τον Ολυμπιακό: «Κάναμε δύο ήττες σε αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να τις ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Να δουλέψουμε σκληρά, για να πάμε παρακάτω. Πρέπει να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας άμεσα. Θέλουμε, λοιπόν, τη νίκη με τον Βόλο. Μετά θα δούμε τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό».

Για το πως περιμένει ότι θα αντιμετωπίσει ο Βόλος το παιχνίδι: «Εμείς κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα. Ο προπονητής θα αποφασίσει την τακτική μας. Σκοπός μας είναι να επικρατήσουμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button