ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ελεύθερος ο Μπουράκ Γιλμάζ από τη Λιλ

Μετά από δύο πολύ «γεμάτες» σεζόν στη Λιλ, ο Μπουράκ Γιλμάζ θα μείνει ελεύθερος απ’ τους περσινούς πρωταθλητές Γαλλίας, καθώς δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του που λήγει στις 30 Ιουνίου.

Ο 36χρονος διδθνής Τούρκος επιθετικός ήταν υπερπολύτιμος στην περσινή πορεία των «λιλουά» ως τον τίτλο του 2021, μετρώντας συνολικά 25 γκολ σε 72 επίσημους αγώνες.

Στον αντίποδα, η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Πορτογάλου στόπερ Ζοζέ Φόντε για άλλον ένα χρόνο. Ο αρχηγός της Λιλ αγωνίστηκε φέτος σε όλα τα παιχνίδια που έδωσε η γαλλική ομάδα και στις τρεις διοργανώσεις, όντας ο μοναδικός με το 100% των συμμετοχών στα 5 «μεγάλα» πρωταθλήματα της Ευρώπης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button