Μπάσκετ

Έδωσε λάμψη η παρουσία του Γιαννάκη στους μαθητικούς αγώνες της Νίκαιας

Αγώνες μπάσκετ για για μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων και των αθλητών και αθλητριών των Σωματείων της Νίκαιας πραγματοποιήθηκαν χθες στο κλειστό Γήπεδο της Νίκαιας, που βρίσκεται στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος».

Πρόκειται για ετήσια αθλητική διοργάνωση που αναδεικνύει τη συνεισφορά της πόλης στο Ελληνικό Μπάσκετ και υλοποιείται με την συνεργασία της Διεύθυνσης Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Νίκαιας – Αγ. Ι.Ρέντη, του Συλλόγου Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Ιωνικού Νικαίας (Σ.ΠΑ.Κ.Ι.Ν.), του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Νίκαιας “Παναγιώτης Γιαννάκης”, της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων (ΕΔΟΚ), του Σύλλογου “Όραμα Ελπίδας” και της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας “Τζάμπολ Αγάπης”, η οποία μέσα από το πρόγραμμα Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής συμμετάσχει με παιχνίδια “ΣυνΕκπαίδευσης”.

Το μαθητικό τουρνουά καλαθοσφαίρισης “3on3” διεξήχθη σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε λήψη δείγματος για εθελοντική δωρεά μυελού των οστών.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης μοιράστηκαν 10 μπάλες σε κάθε σχολείο ή αθλητικό σωματείο που συμμετείχε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο αθλητή καλαθοσφαίρισης Παναγιώτη Γιαννάκη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button