Γενικά

Δίκη για τη δολοφονία Άλκη: Προβλήθηκαν βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης – «Τέρατα» ψέλλισε η μητέρα του

Βίντεο από τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του Άλκη και των φίλων του προβλήθηκαν στο δικαστήριο, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των γονιών του 19χρονου.

Την έντονη αντίδραση των γονιών του 19χρονου Άλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου του 2022 στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, προκάλεσε η προβολή βίντεο από τη μοιραία επίθεση, κατά τη διάρκεια της δίκης.

Σήμερα, Τρίτη (28/3), 19η ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας, η εκδίκαση της υπόθεσης συνεχίζεται με την κατάθεση και ανάγνωση εγγράφων από την πλευρά της υπεράσπισης.

loading...

Την ώρα που προβλήθηκε βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης, οι γονείς του Άλκη αποδοκίμασαν τους κατηγορούμενους με τη μητέρα του να λέει “τι κοιτάτε; Εσείς ήσασταν. Και οι 12” και πρόσθεσε “τα θέλουμε κι εμείς αυτά τα βίντεο, όλη η Ελλάδα τα έχει δει”.

“Ξαναβάλτε το”, φώναξε ο πατέρας του με την μητέρα του να ψελλίζει “τέρατα”

Σχετικά με το βίντεο, πρόκειται για επεξεργασμένο αρχείο της δικογραφίας που κατατέθηκε από την πλευρά της υπεράσπισης. Η επεξεργασία αφορά στον αποχρωματισμό των άλλων ήχων ώστε να ακούγεται πιο καθαρά μία κραυγή περί το τέλος της επίθεσης.

Παρόμοιο βίντεο αναμένεται να κατατεθεί και από συνήγορο άλλου κατηγορούμενου.

Η δίκη συνεχίζεται με την εξέταση των μαρτύρων υπεράσπισης.

Πηγή: NEWS 24/7

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button