Γενικά

Δίκη Άλκη – Κούγιας: “Θα ζητήσουμε επέκταση κατηγορίας σε εγκληματική οργάνωση”

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στο voria.gr για την δίκη του Άλκη Καμπανού που θα λάβει χώρα αύριο, 18 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά:

«Τόσο η οικογένεια Καμπανού, δηλαδή η μητέρα, ο πατέρας και η αδερφή του αείμνηστου Άλκη και εγώ βεβαίως είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για να ξεκινήσει η δίκη την Τετάρτη. Δεν θα επιτρέψουμε να μην ξεκινήσει η δίκη εκτός εάν υπάρχουν πολύ σπουδαίοι λόγοι που καθορίζονται από τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας. Βεβαίως, μια δίκη με 12 κατηγορουμένους, οι οποίοι είναι κρατούμενοι και οι οποίοι εκπροσωπούνται από δύο ή τρεις δικηγόρους -και μάλιστα αξιόλογους συναδέλφους- δύσκολα να μην έχει κάποιο πρόβλημα. Αλλά θεωρώ το πρόβλημα αυτό ότι δεν μπορεί να αποτρέψει την έναρξη της δίκης. Εμείς ερχόμαστε στην υπόθεση αυτή αποφασισμένοι να ζητήσουμε την επέκταση της κατηγορίας σε εγκληματική οργάνωση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας.

Πρόσθεσε ότι θα ζητήσουν επίσης τη συνένωση της δικογραφίας αυτής «μετά το τέλος της δίκης», γιατί είναι σε άλλο δικονομικό στάδιο, «με την υπόθεση – η οποία κατά την άποψη μου ήταν μια ατυχής επιλογή της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης- που όταν ανακαλύφθηκαν τα όπλα στη λέσχη αυτή από όπου ξεκίνησαν οι άνθρωποι που αφαίρεσαν τη ζωή του Άλκη έγινε μια ξεχωριστή δίκη και αποδόθηκαν όλα τα όπλα σε έναν κατηγορούμενο, ο οποίος ήταν ο πρώτος που συνελήφθη».

Πηγή: voria.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button