Ποδόσφαιρο

Χαμός στην Ιταλία με εισαγγελέα: «Είμαι οπαδός της Νάπολι, μισώ την Γιουβέντους»

Ο εισαγγελέας Σαντοριέλο, που ήταν εκ των υπεύθυνων για το -15 της Γιουβέντους, είχε καταφερθεί κατά της Γηραιάς Κυρίας προ ετών

τα τελευταία 24ωρα επικρατεί μια σύγχυση και μια γενικευμένη ένταση στην Ιταλία, αναφορικά με έναν εκ των εισαγγελέων που ασχολήθηκαν με την υπόθεση «Prisma» η οποία απέφερε και την αφαίρεση 15 βαθμών από τη Γιουβέντους. Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας Σαντοριέλο είχε δηλώσει ανοιχτά σε ένα συνέδριο πριν από τέσσερα χρόνια πως μισεί τη Γιουβέντους και η ατάκα του πλέον έχει γίνει viral, με τους ανθρώπους των «μπιανκονέρι» να αναφέρουν πως η ανάμειξή του στην υπόθεση είναι ένα μεγαλοπρεπές σκάνδαλο!

«Το παραδέχομαι, υποστηρίζω και είμαι μεγάλος οπαδός της Νάπολι και μισώ την Γιουβέντους. Ως εισαγγελέας είμαι κατά της Γιουβέντους, ενάντια στις κλοπές στο γήπεδο», είχε πει ο εισαγγελέας Σαντοριέλο. Θέση πήρε και ο Αντρέα Αμπόντι, υπουργός αθλητισμού της Ιταλίας μέσω τιτιβίσματος και χωρίς να σβήσει τη φωτιά, πάντως, που έχει ανάψει για τα καλά… «Έχω δει, ακούσει και αναφέρει, σύμφωνα με τους ρόλους, για τους κατάλληλους ελέγχους και αξιολογήσεις. Προς το παρόν νομίζω ότι είναι σωστό να σταματήσω εδώ», υποστήριξε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button